littlebean sevgidolubiranne haftamız çok yakınmış 😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
zelisizmmm Benim de 20+1 bir oğlum var bu da ikinci gebeliğim 13+5 te Niğde de özelde gittiğim doktor kız dedi 19. Haftada İstanbul’daki kendi doktorum yine özelde , %100 erkek olduğunu söyledi 18 eylülde detaylı var bizim de , erkek isim önerileri alabilirim
nrsl_bzts sevomom detaylıda kalbinde böbrek ve bağırsakta sıkıntı çıktı mı temiz miydi hepsi bende girdimde
sevomom nrsl_bzts her şey temizdi doktor hiç bir sıkıntı yok dedi hatta ben özellikle böbrek kalp beyin diye tekrar sordum yok bir sıkıntı dedi inşallah olmaz da,size bir şey dediler mi tüm bebişlerimize Allah sağlık versin 💞
nrsl_bzts sevomom kalbinde 2 mm parlaklık var dedi bağırsaklarında rengi açık dedi fetal verdim sonucu bekliyorum
sevomom nrsl_bzts bende burda hep okuyordum endişeliydim ama sıkıntı çıkmadı, 12. Haftada Fetal dna yaptırmıştım temiz çıkmıştı, okuduklarımda genelde Fetal dna sonucu hep temiz çıkmış inşallah sizinde öyle olur 🌸
cansek sevgidolubiranne 21+3 kız bebek oğlak burcu kış bebeği inşallah 🙏🏻 detaylıya dün girdim herşey düzgün çok şükür şu sınırda dedi sadece
nurevsan66 sevgidolubiranne 20+3 deyiz yatarak bir hamilelik geçiriyorum bi sıkıntım yok ama kendimi yorgun hissediyorum 3. Cü hamileliğim cinsiyetimiz erkek
nurevsan66 sevgidolubiranne ben gün içinde bi sebep bulamazsam kalkmak için genelde yatarak geçiriyorum çok değişik bi süreç içerisindeyim
sesevgi1 sevgidolubiranne bende 22+3 kızım olacak hayırlısıyla ama hareketlerini henüz hissetmiyorum ilk gebeliğim tedirginim o yüzden
sevomom sesevgi1 aynıyız sizinle ilk gebelik 22+3 kız 🌸 doktorum kitabı bilgilerde bilimsel olarak 22. haftadan sonra hissedilmeye başladığını söyledi hiç endişe etmeyin