sevgidolubiranne Kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Tam olarak kaçıncı haftadasınız 😍 Kaçıncı gebelik ? Cinsiyet belli mi 😍
sevomom sevgidolubiranne 21+5teyim ilk gebeliğim kızımız olcak , gayet iyiyim maşallah diyeyim 🧿 2 gün sonra detaylı ultrason var heyecanlı ve biraz endişeliyim, inşallah sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza alırız bebisleri 🫶🏻
minik_kelebek3 sevgidolubiranne 18+1 cinsiyet belli değil henüz 19+1 de detaylı ultrason randevum var 💖💖
sevgidolubiranne sevomom 18+3 teyim benimde detaylı 14.09 de 😍 İkinci gebeliğim bir kızım var Allahım hayırlı uzun ömürler versin 🥰 Amin cümlemiz sağlıkla kolaylıkla alalım kucaklarımıza 🥰
sevgidolubiranne minik_kelebek3 benim detaylı 22+6 da anca randevu buldum ya 🥲 bende 18+3 cinsiyet benimde belli değil 😄
minik_kelebek3 sevgidolubiranne benim 13 te tahmin edilmişti ama emin olmadığım için alışveriş yapmadım hala öğrendikten sonra yapıcam😀
sevgidolubiranne minik_kelebek3 ne diye tahmin ettiler 😍 bana şehir hastanesindeki doktor erkek gibi ama bişey demek için çok erken dedi sonra bidaha göremedik hiçbişi zaten 😄 özel takipliyim arada bir devlete gidiyorum
minik_kelebek3 sevgidolubiranne bende özele gidiyorum bir kere falan da devlete gittim özel kıza benziyor dedi devlette bacakları tahmin edemeyeceğim kadar kapalı dedi bende kıza benzetildiğini söyledim olabilir ama dedi şuan çok küçük tahmin bile edemiyorum demişti ondan sonrada daha gitmedim hastaneye bir ay geçti üstünden haftay detaylı ultrasonda belli olur diye düşünüyorum 😀alışverişe başlamam lazım birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi 😂😂
minik_kelebek3 sevgidolubiranne doktor doğum tarihiyle alakalı bişey dedimi aramızda iki gün varmış seninle 😀
minik_kelebek3 sevgidolubiranne en son adet tarihin ne zaman acaba benimki 19 Nisan ama doktor 26 Nisan diye girmiş
littlebean 19+5’teyim. Cinsiyet erkek 🩵İlk hamileliğim. Şimdilik güzel gidiyor inşallah böyle devam eder 🙏🏻
bkrr96 sevgidolubiranne 3 üncü gebeliğim benim de Ocak 9 diye gösteriyor son adet 4 Nisan iki oğlum var buna kız dediler hayırlısıyla sağlıkla gelsin 21+5 de benim 🥰
sevomom Kızlar bugün detaylı ultrasondan baktık kızımıza hiç bir sıkıntı yok bir burnu,ağzı var maşallah ya pek tatlı 😁 darısı tüm gebelerimizin başına, hepimiz sağlıkla, kolayca doğuralım inşallah 🌸🫶🏻
nrsl_bzts sevomom detaylıda kalbinde böbrek ve bağırsakta sıkıntı çıktı mı temiz miydi hepsi bende girdimde
littlebean sevgidolubiranne haftamız çok yakınmış 😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻