Biz de eşimle evlendikten sonra hemen çocuk düşünmedik. 1 yıl sonra şehir değiştirdik ve ben çok yalnız kaldım. Çocuk yapmak istedim. Arkadaşlarım hep dediler ki hemen olmuyor zaten öncesinde başlayın diye. Ben kontrol maksatlı doktora gittim. Artık bebek yapmayı planladığımı söyledim. Doktorum iki tane büyük miyomum olduğunu ve kendi çabamla hamile kalamayacağımı söyledi ama o anda bunu çok önemsemedim çünkü hemen korunmayı bırakmayacaktım, vücudumu hazırlamak istiyordum. Sigarayı bıraktım, folik asit başladım ve sağlıklı beslenmeye çalıştım. 5-6 ay kadar bu böyle devam etti. Sonra korunmayı bıraktığımız ilk ayda hamile kaldım çok şaşırmıştım. İhtimal bile verememiştik eşimle. Oğlumu sağlıkla kucağıma aldım çok şükür. Oğlum 2 buçuk yaşındayken yani bu Ocak ayında tekrar hamile kaldığımı öğrendim. Hem de o ay eşimle farklı şehirlerde olduğumuz için sadece bir gece yan yana olabilmiştik ve bence yüksek gebe kalma şansı olan günlerden de değildi. Biz yine şok. Şu an 34 haftalık hamileyim. Allah bebek bekleyip de zamanla sınanan arkadaşlarıma tez zamanda nasip etsin inşallah. Ben de kızımı kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum 🥰