oyayldz Kızlar ben kızımın adını ZELİHA koyucam en baştan beri içimden geçiyor bu isimden sonra diğer isimler bana sıcak gelmiyor acaba çok mu benimsedim
merve966 oyayldz benim zeliha diye arkadaşım var şanslı bir kız değil Bhrykndmr Beren diye öğrencim vardı akıllı sosyal biraz da kurnazdı çok tatlı çekik gözleri vardı.Beren akıllı demek zaten huyu suyu çeker bence
nuuuur1998 nisan_g ben 8 ayda karar verdim inci olacak 💖 yeni modern isimleri çok sevmiyorum bilindik olsun istedim 🌸
oyayldz nuuuur1998 kesinlikle her yerde duyar görür olduk bazen bana anlamsız bile geliyor artık farklı oluşundan mı bilemedim
Bhrykndmr nisan_g Ben “Meyra🌸” hoşuma gitmeye başladı. Miray diyorduk ama anlamı mir kökençe bey demekmiş vazgeçtik. Oğlum ve eşim “Beren” 🌸diyor. Birde “Mısra”🌸 beğeniyoruz ama onunda çok bir anlamı yok. Kaldık yeminle arada 🥹
nurelllaa nisan_g Parla ✨ aslında başından beri düşündüğümüz isim buydu son zamanlarda eşim biraz vazgeçirmek istiyor başka mi olsa falan diye benimde çok içime sindi kararsızım 🥲
nisan_g nurelllaa evet parla bende çok istiyordum ama aşırı yaygın olduğu için son dönemde eşim hiç taraftarı değil maalesef anlaşamadık
sorry nisan_g aysima düşünüyroum şimdilik daha çok erken ama kulağa çok hoş geliyor anlamı da ay gibi parlak demek
aysemomyy nisan_g Ayla Laren 💓🌸💕🌼 Ayla ; ayın ve güneşin etrafında görülen ışık halkası veya ay halesi Laren; iyi huylu, temiz ve dürüst kimse
mrvnrrr İlk kızım ayza ecrin 🫶 İkinci kızıma kavuşmaya son 3 hafta azra umay olucak. İlk kızımda isimleri ben seçtim bunda da seçimi eşime bıraktım. Sağlıkla gelsinler.
nisan_g aysememoss her ikisi de çok güzel ama ilay bilgeyi daha yakıştırdım birbirine sağlıkla büyütün 💞
nisan_g dilekmas sare ismi pek sevemediğim birinin ismi o yüzden ben düşünmedim ama oldukça popüler oldu özellikle 2 senedir sağlıkla büyütün ❤️