nisan_g nisan_g Esraaaaay eflin ismi arkadaşımın kızımın ismi ama anlamı kanıtlanmamış o yüzden tercih etmiyorum iyi araştırmanızı öneririm
Esraaaaay nisan_g Kuran’da geçmiyor ama araştırdığımdaa her defasında böyle çıkıyo herşeyi ile baktım araştırma yaptım
nisan_g asgul88 Lina benim de listemde Güneş Lina düşüyorum şuan ama önerilere açığım tam içime sinmedi
nisan_g tortillam_ ilayda ismine alışık olduğumuz için ilay ı duyunca eksikmiş hissi oluyor ama uyumlu güzel bir isimle tamamlayabilirsiniz diye düşünüyorum sağlıkla büyütün ☺️
nisan_g Ayrıca kızlar Maysa ismini buldum yazın açan kır çiçekleri demekmiş sanırım Maysa ismini de listeye ekleyeceğim ben sizlere de belki öneri olabilir düşünen olursa 🌸
aysememoss nisan_g haticeafsar ben ilk başlarda İlay bilge cok istedim ama sonra Nil Bilge ye karar verdik :))
akkoyun21 nisan_g ilk kızımın adı Azra bu kızım için de bazı isimler düşündük ama henüz karar vermedik .Alya Beyza Ecrin Gökçe Züleyha hepsi de manaları güzel isimler ama yazamadım ☺️
nisan_g akkoyun21 en kısa sürede karar verebiliriz umarım aksi halde ben doğana kadar zor seçiçez gibi duruyor 😅
nisan_g aysememoss her ikisi de çok güzel ama ilay bilgeyi daha yakıştırdım birbirine sağlıkla büyütün 💞
dilekmas @nisan_g bizde aynı durumdayız be sare ismine yakınım eşimde defne ismine yakın amabu sene çok defne var ve bana anlamı o kadar da güzel gelmiyor daha başka da varda şuan aklıma ilk bunlar geldi🤭
nisan_g dilekmas sare ismi pek sevemediğim birinin ismi o yüzden ben düşünmedim ama oldukça popüler oldu özellikle 2 senedir sağlıkla büyütün ❤️
eylul1997 Biz ilk Defne Duru demiştik ama baktık çokça yaygın o yüzden Asilay Neva koyacağız İnşallah💕 İlk kez bir foruma kızımın ismini yazdım garipseyen de çok beğenende🙈😃
nisan_g eylul1997 asilay ilk kez duyuyorum çok farklı geliyor kulağa anlamı nedir sağlıkla büyütün ❤️
eylemekinci33 Hmmm kızlar ben kendi ismimi veriyorum :) begendıremedık bır türlü en son kendı ısmımde nokta koyduk 😂 Eylem