baharerkann gamzesarecelik biz Cihangir koyacagiz Allah nasip ederse fikir olsun koymayi düşünenler için. Farsca kökenli ve dünyaya hükmeden dünyayı feth eden hükümdar demek. Bizde hem bu dünyası hem diğer dünyası için emek veren niyetiyle koymak istedik
gamzesarecelik baharerkann benimde çok beğendiğim bir isim ama eşim istemedi yoksa çok güzel gerçekten
beybun04 gamzesarecelik ben rüyamda berat ensar gördüm çok beğendim kayın validem iyy o ne üzeyir Taha olacak kim ne derse desin dedi😞
nurcihank beybun04 tamam kayınvaliden dogursun ve bu adı koysun ozaman. Çok kızıyorum büyüklere anne babanın kararlarını verdikleri için arkadaşım bebek senin sen doguracaksin sen çekeceksin eziyeti sorumluluğu bu hak ilk önce senin
damlx beybun04 dalga geçti dimi asla koymayacaksınız dimi lütfen koymayacağım deyin yoksa sinirden uyuyamam. İstediği her hangi bir ismi asla ama asla kırılmasın üzülmesin diye koymayın o kim ki?
beybun04 seydakpln evet herkes öyle diyor. Kaynanam da benim Rüya gördüğümü biliyor diye bilerek benim yanımda dedi ki şimdiki kadınlar da bir isim beğeniyorlar yalandan Rüyamızda gördük diyorlar mecbur bırakıp o ismi koymak için. Halbuki bu isim aklımın ucundan bile geçmemişti.😞
gamzeakarsu17 gamzekayaaaa benimki sakin nazlı ikizler burcu.çok hareketli değildir tatlı tatlı sevilmek ister arada gezmek ama hemen evine dönmek ister 3 yaşını geçti şimdi abi olacak 2 ay sonra
gamzekayaaaa gamzeakarsu17 oy Allah’ım nazarlardan saklasın kardeşiyle ve sizle sağlıklı mutlu günleri olsun hep güzel günlerini görün inşallah
leylizer ekiminannesii dünya kelimesiyle bir sürü olumsuz şarkı şiir var ya , mesela sezen aksu “ satmışım bu dünyanın anasını babasını umurumda değil” 😀 çocukla dalga geçerler ilerde bu tarz
hclsr gamzesarecelik Türk ismi olsun istedik bizde Aybars koyacağız inşallah 😊 Tunahan Görkem Göktuğ Kerem Mahir İsimleride güzel
selcancnar gamzesarecelik 21 haftalık hamileyim Eymen koyuyoruz 💙 uğurlu, bereketli, şanslı ve sağ tarafta yer alan demekt