Ayse3695 gamzesarecelik benım ilk kız sımdı oğlum olcak 36+5 deyım ismi İsmail olucak rabbım nasıp ederse
handemii gamzesarecelik beğendiğim isimleri not almıştım paylaşayım sizlede hosunuza gider belki :) Arden, alp, arel, yamaç, kuzey, doruk
caglabyks gamzesarecelik ilk oğlum Gökalp İkinci oğluma gebeyim ona da Görkem ismini vereceğiz. Türk isimleri tercihimiz oldu
ekiminannesii damlx orası öyle tabi ben genel düşünüyorum zorbalanır mı isim konusunda diye. Yoksa Dünya çok farklı bi isim. Enerjik ama uyumlu, sakin ama haylaz, başarılı hatta enstrüman ya da başka sanatsal alanlarda yetenekli bir çocuk geliyor gözümün önüne 🙈
damlx ekiminannesii inanın şahane bir isim. İki dünya tanıyorum ikisi de birbirinden zeki ve uyumlu çocuklar . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💙
dygtrgy1 gamzesarecelik Allahin izniyle 3 kizdan sonra oglum olacak 28 haftalik olduk adini ben miran ali istedim ama sanirim babasi koyucak ismini
happyhappy___ Biz Zeyd ubeyde düşünüyoruz Zeyd e okeyım ama ubeyde bilmıyorum koysak kullanırmıyız kararsız kalıyorum
gamzekayaaaa gamzeakarsu17 bizde eşimle bı egemen ismine yükseldik bende yeni hamileyim erkek hissediyorum egemen isimli çocuklar nasıl oluyor sakin mi dik başlı mi bilgi verir misiniz 😍
gamzeakarsu17 gamzekayaaaa benimki sakin nazlı ikizler burcu.çok hareketli değildir tatlı tatlı sevilmek ister arada gezmek ama hemen evine dönmek ister 3 yaşını geçti şimdi abi olacak 2 ay sonra