seloanne gamzesarecelik 34 haftam oldu hala karar veremedik bizde ,çağan ve çağatay arasındayız biri daha modern biri daha eski ama çok kullanılmayan
zeynoliii gamzesarecelik ben Mete koyacağım oğlumun ismini fakat Asaf ismini çok beğeniyorum düşünebilirsiniz :)
gizemxx 31 haftalığım metehan koy ak istemiştik ama kuzenim benden önce davrandı bizde Alpkutay koymayı düşünüyoruz 🩵
melekyasar sizde hiç erkek kız dediler mi yani şu an 28 haftalığım bir kız dediler bir erkek dediler bir kız dediler devlette öyle kaldı siz hiç bu durumu yaşadınız mı
ekiminannesii gamzesarecelik Bir oğlum var adı Ekim. İkimcş oğluma hamileyim gerçekten hiç bişey de bu kadar zorlanmadım ya. Doğurmak daha kolay. Eşim Erim istiyor ama ben okeyleyemedim içime sindiremiyorum bilmiyorum. Tuna, Deniz, Kerem seçeneklerim arasındaydı. İlk düşündüğümüz isim Dünya 🌿 kura çektik Dünya çıktı. Ailelerden olumlu geri dönüş alamadık. Kararsız kaldık yine
leylizer ekiminannesii dünya kelimesiyle bir sürü olumsuz şarkı şiir var ya , mesela sezen aksu “ satmışım bu dünyanın anasını babasını umurumda değil” 😀 çocukla dalga geçerler ilerde bu tarz
gzmgyk 29 haftalık olduk Görkem ve Uraz var şuan seçeneklerimde ama sanki daha evet kesinlikle bu olsın diyemiyorum kararsızım daha iyisi çıkana kadar beklemedeyim 🤷🏻♀️