gamzesarecelik Erkek bebek isim önerir misiniz modern isimlerden ziyade daha geleneksel anlamlı isimler
gamzeakarsu17 gamzesarecelik ilk oğlumun adı egemen hala ikinciye isim bulamadık 29 hafta oldu dopum hazırlığına başlıyorum daha ismi belli değil çok zorlanıyorum bu sefer anlamadım egemen ismini duyar duymaz tamam bu isim demiştik bunda hala öyle bir enerji alamadık
gamzesarecelik gamzeakarsu17 bende 27. Haftamdayım 1 kızım var Buda ikinci erkek ama isim konusunda bende tamam budur diyemiyorum erkek isim çeşitliliği daha az sanırım hep aynı isimler etrafta dönüyor
gamzekayaaaa gamzeakarsu17 bizde eşimle bı egemen ismine yükseldik bende yeni hamileyim erkek hissediyorum egemen isimli çocuklar nasıl oluyor sakin mi dik başlı mi bilgi verir misiniz 😍
MinnakAnnesi55 İlk çocuğumun adı Eren ❤️ şuan 36+2 hamileyim bu çocuğumun adı Egemen olacak Allah nasip ederse inşallah 🥰
Yaseminhrl 23+6 haftalık olduk oğlum olacak yiğit Alp, Yağız, Metehan arasında kaldık Metehan’a karar verdik ama açıkçası doruk ismide içimde kaldı
ersenselda gamzesarecelik ilk oğlumun adı Aslan ikinciye ona uyumlu olsun diye araştırıyorum hala bulamadım🤣🤣🤣🫢
pnr_91 gamzesarecelik ilk oğlum Mehmet Kağan. İkinciye henüz düşünmedik oğlumuz ısrarla kardeşim Bulut olacak diyor☺️ fikrimizi söylememize izin verirse düşüneceğiz.