musaymir 123balci benimde 3 Ağustos ama bugün test yaptım 9 binlerde çıktı çok şaşırdım planlı gebelik değildi olursa 4. Olacak😏
123balci musaymir bayağı yüksek cikmis, çoğul olabilir mi. Bazı kişilere göre bnmki bile yuksek. Sağlıkla gelsinler 🌹
aynurmim musaymir saglikla geldin insAllah hu kadar erken vok yuksek cikmis sonuc cogul olma ihtimali var mi? Yani genetik ikiz falan gibi durumlar
blgmrd aynurmim sat 6 Ağustos ovulasyon testi kullandım bu ay 19-20 pik gördüm değerlendirdik dün test yaptım çok silik bi çizgi gördüm yarın tekrarlayacağım umarım daha görünür bi çizgi çıkar 🙏🏻
aynurmim blgmrd erken gebelik testimiydi yoksa normal kaset mi? Hayirlinolsun insAllah mujdeli haberi alirsiniz
blgmrd aynurmim erken canım days comfort sabah yaptım hemen silik çizgi çıktı cuma günü kan vereceğim
musaymir aynurmim aile geçmişinde az da olsa var ama bilmiyorum çoğul gebelik mi benim aklıma daha çok takılan mol gebelik olabilir mi diye ondan dolayı da çok yukselebiliyormus
zemyy Sat 6 ağs benim de testlerim pozitif çıktı dün kan verdim öğlene kadar sonuç çıkar dediler 🙏🏼🙏🏼
blgmrd ecemiyy daha var ama ben dpo 8-11-13 de yaptım 8 tamamen negatif 11 de kuruduktan sonra çizgi göründü bugün test kontrol süresi içindeyken silik çizgi gözle görünüyordu bence biraz daha bekle
pinaraks Benim planlı değildi ama bende sat 3agustos dün hamilelik testi yaptım silik cikti beta verdim 1586,5 cikti
aynurmim Bende erken gebelik testi yok o yizden normal ile yapiyorum ama midem yemek almiyor anlayamadim normal kaset test dun yaptim negatifdi beklenen adet 5 eylul. Bakalim yarin da bir test yapacagim bu son artik