aynurmim Mervedd06 donme ihtimali car onceki hamileluklerim adet gunu testde gormustum eget yaptiginiz erken gebelik testi degilse bekleyin
aynurmim yazgulkurt dün ben de yaptim negqtif ama normal test yaptim erken gebelik testi degildi bakalim hakkimizfa hayitlisi insAllah cikar
meklc Zeszy Hissiyat oldu acaba hamile miyim tuttu mu diye kasıklarımda regl sancısından çok batma şeklinde oldu regl tarihinden önce olunca şüphe duydum bilmiyorum biraz önce kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak
mrym1453 monsteradelicus rahim yerime doğru ağrı var adet sancısı gibi değil uzandığım da geçiyor ağrı ayakta durduğumda geliyor hafif sol göğsüm de batma hissi var
zemyy sat 6 ağustos benim de dün sabah test yaptım silik pozitif gördüm dpo12ydi. yarın sabahtan tekrar yapıcam koyulaşma var mı diye sonra kan vereceğim sağlık ocağında
bb0623 zemyy ya benimde sat 6 agustos 3 gün önce yaptım negatifti erken yaptıgımın farkındayım sabırsızlanıyo insan😂 yarın tekrar yapacagım bakalım sonuç ne cıkacak
aynurmim zemyy benim dpo 10 daha bugun bakalim yabyarin ya da oteki gun yaoacagim testi inşAllah vardir
zemyy bb0623 inşallah güzel haberler alırsın canım sabahtan yap bakalımm. 3 gün önce erken ama boşuna strese sokma kendini hiç üzülme
aynurmim ecemiyy turkiyede qaliba kan vok gec cikiyor azerbaycanda verdikden 1 maksimum 2 saat sonra cikiyor. Boyle beklemekte zor