GamzeAGacs busu1 Evet gittiğim yerde uyutuyorum eve gelirken bazen uykusu açılıyor ama bizimkinin uykusu çok hafif çünkü ama açılmazsa hemen kucağımda yatağa koyuyorum uyumaya devam ediyor.Ama şuda var bu aralar gittiğimiz yerde sanırım yerini yabancısıyor anlıyor yani kendi odası yatağı olmadığını 😄
busu1 GamzeAGacs Uyyy sevsinler birde özellikleri var ya deli oluyorum yavrularımmm bende hani bi düzen oluşturunca zaten sağa sola çok gidebilen biri değilim çocuktan önce kendim giderdim de şimdi arkaya koysam araba da durmaz anca eşimle olabilir oda hep mümkün olmuyor arada gitmek isterim oturmalara bozulur mu hemen dedim 🥴
prs_99100 Allahımmm kanayan yaram 😂 bende çocukken çok geç yatardım hala öyleyim kızım öyle olsun istemiyorum. Şuan 4 aylık ve gece 12 ye kadar uyumuyorrrr. Delircem ne yapacağımı bilmiyorum uyku eğitimi falan düşünüyorum bebek dediğin 12 de uyur mu
busu1 prs_99100 Bende aynı gece kusuyum çok severim gece vakit geçirmeyi eşim senin yüzünden sana çekti diyo 2 3 falandı Allahtan 12ye çekildi uykusu 🤣🤣
aysea1 busu1 normalde erken uyusa daha iyi ama ben kızımda gece bizle yatardı uykuya zor geçerdi sallardım bende baya zorlanmıştım ama her bebek farklı canım sen kendini sıkıntıta sokma
busu1 aysea1 Öyle dimi ya düzeni olsun istiyorum bende rahat ederim 9da uyusa mesela 11e kadar işlerimi hallederim diğer günde daha rahatı ilgilenebilirim çocuk olan ev dağılır eyvallahta temiz olmalı bence en azından gün içinde temizlik yapayım dağınıklıkla uğraşmayayip inşallah bir duzenim olur 🫠
vahsikelebekk busu1 7de yatıyor 7de kalkıyor 8,5 aylık , ilk oğlum da böyleydi, hem genetik etkili biz de hem de ben uyku danışmanıyım 🙈 nasıl oluyorum cevabı çoookkk uzun❤️
vahsikelebekk busu1 hahahah dediğim gibi çok uzun o mesele ben kafa karıştırırım zarar veririm düzeninize siz minik minik kendi hızınızda anne anneye aldığınız fikirlerle ilerleyin ❤️
melismersin busu1 biz 2 aylığız yani 1 aylıktan beri akşam 8 ila 10:30 arası ne zaman uykusu gelirse yatağa yatırıp uyutuyorum. Sabah 5-6 arası kalkıyor emziriyorum altını değiştirip tekrardan uyutuyorum 10 bazen 11 de kalkıyor. Bu uyku durumunu oluşmadan önce çok zordu. Gece hiç uyumazdı gündüz uyurdu sadece çok çileliydi. Şimdi gün için de maks 1.5 saat uyanık tutuyorum 45 dk 1 saat uyuyor kısa kısa uykularla geçiyor hep. Kaçırdığım anda döngüyü ağlamaktan sesi kısılıyor artık. Birde misafir varsa özellikle o gün 8 de direk yatağa götürüp yatırıyorum. Fazla silüet ve ses yoruyormuş bebişleri
Emlhh melismersin bizde tam 2 ay 2 günlüğüz evet 9 da uyuyor ama uyanıyor ve çok sık tam derin uykuya dalması 3 ü buluyor nasıl bu düzeni oluşturdunuz
ikizlerlemucadele busu1 kızım doğduğu ilk aylarda akşam 7de uyuyordu sonra 8 9a çekildi şimdi 3 yaşında git gelliyiz😅
melismersin Emlhh kaç gibi uykusu geliyorsa alıyorun odaya direk karanlık yapıyorum odayı emziriyorum yarım saat falan uyuyor zaten. Bazen yoğun olduğu zamanlar işte misafir geldiyse çok uyanık kaldıysa dediğiniz gibi uykuya dalması biraz daha uzun sürüyor. O zamanlar direnmiyorum açıkcası bende yatıyorum yanında. Sürekli kıpır kıpır oluyor ama uyuyor yinede. Şimdi şey deniyorum deriin uykuya zor geçtiği zaman saçı ve alnı ile oynuyorum 1 2 sefa işe yaradı. Birkaç kere daha deneyeceğim