busu1 hemen baslayin bence benim 2,5 ay boyunca yanimda annem kaldi bebegim subat dogumlu ben diyordumki rutin olusturcam her gun yikayip uyutcam diyordum yok hasta olur yok su olur diyip asla duzen kurmama izin vermemisti annem gitti gittigi gun ben bu rutine basladim siz kendinize gore uygun bir saat belirleyin ben 19.30 olarak belirlemistim o saatte yikadim sessiz karanlik los bir odada besledim hic konusmadim oyun oynamadim kucagimda pispisladim ninni soyledim ilk 4-5 gun uzun surdu uyumalari ama sonraki surecte saat 19.30 oldugunda uyumak icin mizmizlanmaya basladi gece uykusunu duzene sokunca sik sik uyanmalarinida azalttim saat basi uyaniyordu her uyandiginda besliyodum bezini degistiriyordum bunu yapmayi biraktim kaka yapmadigi surece bezine dokunmadim gecede 2 kere beslemeye basladim 4 aylikken gece uyanmayi tamamen birakti uyandiginda beslemek yerine emzik veriyordum gece sadece 2 kere besliyordum diger uyanmalarinda emzik veriyordum 4. Ayindan beri gece uyanmiyor bir sure yaklasik 5 aylik olana kadar sabah 5-6 da uyanirdi ciyak ciyak aglardi ben perdeyi acana kadar acinca susuyordu gune o saatte basliyorduk iskenceydi resmen biraz daha buyuyunce uyandiginda aglamamaya basladi uyaninca besikte kendi kendine sesler cikariyor bu sefer sabah uyaninca altini degistirip besleyip gazini cikarmaya basladim odadan cikmadik hic gazini cikarinca 5 dk kucagimda pispislayip besigine ya da yataga yanima aldim benimle 9-10 bazen 11 e kadar uyuyor gun icinde de 2 ya da 3 kere ogle uykusuna yatiyor uykulari ilk baslarda 15-30 dk arasindaydi 1 saat olsa sukrediyordum su an 1-2 saat uyuyor her uykuyu buyudukce dahada duzene giriyor