gencannee_ pofidikanne oda skıntı değilde benim eşimi almıyorlar o sıkıntı kimsem yok eşim tek var o yüzden özelede gitmiştim ama özelde artık çok vakalar duydum ondan dolayı istemiyorum🥲
pofidikanne gencannee_ işte bende eşimi yanıma almak için özelde doğum yaparım dedim ama henüz konuşmadım da oda tek kişilik mi eşleri alıyorlar mı
gencannee_ kincikupelikiz aslında bu en son gittiğim iyiydi ama sekretermiş yani iyiydi iyi davrandı sekreter olmasına rağmen beğendim bakalım bu yenisinde ne macera bekliyor beni
kalbimdekiminik gencannee_ canım hangisi isterse hahahhah fark etmez ama bildiğim salak doktorlara gitmiyorum o kadar
BloomingMama gencannee_ hep aynı doktora gidiyorum takip ediyorum randevuları illaki bulunuyor artık 32 hafta olduğum içim randevusuz gel artık dedi artık 2 haftada gitceö randevusuz
mucizem_11 gencannee_ benim gittiğim devlet o konuda çok iyi özel gibi anne bebek dostu etiketi var eşi muayeneye de alıyor doğuma da alıyor tek kişilik odalar vs
BloomingMama gencannee_ balım doktordan rica et sürekli size gelmek istiyorum randevu bulamıyorum diye kaşeli imzalı üzerinde geleceğin tarih olan kağıt verir