kincikupelikiz gencannee_ oğlumda aynı doktora gidiyordum devlette de özelde de bi tercihim vardı hatta sonra baktım o gittiğim doktorlar özel hayatlarında yakın arkadaşlar şaşırmıştım 😅😂 herhalde dedim benim de seçtiğim bir profil var sjfksk şimdi de aynı doktordan devam ediyorum
gencannee_ fikretbaciniz kiz şimdiden randevu sistemine baktım ben 10 nunda almışım başka doktora em son gittiğim doktorada 15 inde var
fikretbaciniz gencannee_ arada 5 gün bar zaten bence hep aynı doktor da ilerlemek daha iyi seni tanıyor ona göre bile muamele yapıyorlar ilk oğlumdaki doktorum o kadar iyiydi ki anlatamam yani artık beni tanıyordu ve haftam büyüktü sekreterine aratıyordu nerde kaldım senin zamanın tehlikeli artık diye
gencannee_ fikretbaciniz beni özeldeki doktorum tanıyordur devlete bu ikinci gidişim olucak ondan bilemedim ya
fikretbaciniz gencannee_ balla benşm devletti ben hep ona gittiğim için tanıyordu beni muamelei bile farklıydı ilk ve sonlara doğru
gizemtayfunk Sürekli aynı doktora gidiyorum. Zaten başkasına gitsem almaz büyük ihtimalle öyle bi huyu var . Küçük şehir olduğundan randevuda da sıkıntı yaşamıyorum araları en kötü 20 gün oluyo zaten bulunuyo randevu
gencannee_ gizemtayfunk yaşadığım yerde doktor sayısı az araştırma hastanesi olduğu için biraz zor buluyorum ben özele gidiyordum hâlâ gidiyorum ama devletede takipli olmakta fayda var
kincikupelikiz gencannee_ içinize sinen birisini bulana kadar deneyin ben bu doktorlarımı bulmadan önce bi 3-4 doktor değiştirdim 😂
pofidikanne gencannee_ özel iyi hoş ama cidden fuzuli para ya 😄 umarım cimri görmezler beni 🤣 devlet de ise odalarını bilmiyorum tek kişilik olsa kalırım ama çoğul odalı olduğu için berbat oluyor
gencannee_ kincikupelikiz aslında bu en son gittiğim iyiydi ama sekretermiş yani iyiydi iyi davrandı sekreter olmasına rağmen beğendim bakalım bu yenisinde ne macera bekliyor beni
gencannee_ pofidikanne oda skıntı değilde benim eşimi almıyorlar o sıkıntı kimsem yok eşim tek var o yüzden özelede gitmiştim ama özelde artık çok vakalar duydum ondan dolayı istemiyorum🥲
gencannee_ mucizem_11 özele gitme sebebim devlet hastanesindeki randevu sıkıntı doğru düzgün bilgi vermemeleri ebelerin tavrı vs vs
mucizem_11 gencannee_ benim gittiğim devlet o konuda çok iyi özel gibi anne bebek dostu etiketi var eşi muayeneye de alıyor doğuma da alıyor tek kişilik odalar vs