haticezenginn42gmailcom ayferbyrz ben kalp atışını duydum 6+5 de ama işte annelik içime bir korku girdi
meryem722 Ms21 Çevremdekiler ve Instagram da ücretli bebek cinsiyeti yorumlayan 2 kişiye sordum ikisi de kız bebek dedi 🌸
aysesyd meryem722 Ya ben de meraktan Instagramda cinsiyet tahmini yapan iki sayfaya sormuştum biri kız biri erkek dedi 😂 bakalım yarın öğrenicem siz hangi sayfalara sordunuz acaba
meryem722 kelebegim123 Instagram da ücretli bebek tahmininde bulunanlar yüzde 80 kız dediler ☺️başınıza geldi mi yanılma acaba
kelebegim123 meryem722 ilk gebeliğimde aklınıza gelen tüm belirtiler kız bebeğe göreydi Tek nub açısı erkekti ve sonuç oğlum oldu Şuanki hamileliğimde de tüm belirtiler erkek bebek için ama kıza hamileyim yine tek tutan nub teorisi oldu ☺️☺️
meryem722 aysesyd Biri cinsiyetçitahminci hanım Diğeri cinsiyet tahminci arzu diye geçiyor yarın öğrenirseniz yazın lütfen ☺️
Esraaaaay kubrasjsjs 38+4 son üç günüm kaldı Çarşamba doğuma gidecem Sezeryan olacağım korku heyecan var dua edin kizlarrr 🥹🙈
aysesyd meryem722 ben de cinsiyettahmincihanimdan baktirmistim bana kız dedi o bakalım tamamdır yazicam inşallah