meryem722 Ms21 Biz 7 haftalık bulantımız var yumurta ve tavuk hiç yiyemiyoruz sizde de var mı aynı şikayetler
Ms21 meryem722 ben tamamen yiyemiyorum diyemem ama bazen yumurta kokusu yumurtada zeytin gibi şeylerde değişik tad alıyorum ve öğürme oluyor çıkarıyorum. Genel anlamda göğüslerimde hassasiyet uyku hali var birde iştahsızlık var acıktığımı farketmiyorum birden midem bulanıyor acıkınca sizin oluyor mu
meryem722 Ms21 Evet aynı belirtiler bende de var iştahsızlım yok ama sofraya oturunca çok az yiyebiliyorum
haticezenginn42gmailcom 7+2 bende hiç belirti yok ne kusma ne bulantı hiç olmadı önceden bir halsizlik felan vardı göğsümde hassasiyetlik felan ama bugün onlarda yok çok korkuyorum birsey mi oldu ki diye kontorelede 10 gün var
Ms21 haticezenginn42gmailcom aniden belirti kesilmesi ve aniden belirti başlaması oluyor diye okumuştum kendinizi korkutmayın bence ❤️
ayferbyrz haticezenginn42gmailcom benimde 7+2 aynı durum bendede var olağan belirtierimde geçti hamile değilmiş gibi hissediyorum doktora sormuştum olabilir demişti bazen durur bazen tekrar belirtiler başlar dedi bende kalp atışı için 5 gün sonra gidiceğim
annisnergis haticezenginn42gmailcom o dönemlerde bende hiç yaşamadım göğüs hassasiyetim de bi durup bir başlıyordu 11.haftada falan başladı bulantılarım umarım sizin hiç başlamaz 🥲🥹
Ms21 meryem722 yaaa geçekten mii 💖💖💖 umarım gönlünüzce olur . Benim de gönlümden geçen kız ama çokta yorum yapmak istemiyorum tabiki😃😃
meryem722 Ms21 Çevremdekiler ve Instagram da ücretli bebek cinsiyeti yorumlayan 2 kişiye sordum ikisi de kız bebek dedi 🌸
meryem722 kelebegim123 Instagram da ücretli bebek tahmininde bulunanlar yüzde 80 kız dediler ☺️başınıza geldi mi yanılma acaba
haticezenginn42gmailcom ayferbyrz ben kalp atışını duydum 6+5 de ama işte annelik içime bir korku girdi