arin0621
Size iyi denk gelmiş bana detaylı da gelen perinatoloji uzmanında şöyle bir şey yaşadım düşünün tek yumurta ikizlerinde cinsiyet farkı olmaz bana diyor ki biri erkek diğerine bakıyor buda erkek yani farklı olamaz tek yumurta bunlar. Sen gec kalmışsın diyor ama gec felanda kalmadım asistananina soruyor detaylı kaçıncı haftalar da yapılıyor diye, benim normalde 10.30daydi randevum 35de girdim 55 gibi çıktım 2de geri alacağım seni ikizler uzun sürer dedi 5dk sürdü 2de girdiğim çıktığım bir oldu. Beni 4 saat bekletti 🥺 ama ilk muayene de hasan hocaya denk gelmiştim o cok iyiydi herseyi detaylı anlattı bak burda plesanta aralarındaki zar surda diye. Detaylı daki zar göremedim dedi. Biraz farklıydı yani birde benim gebelik kayıplarım oldu amniyosentez bende oldum anlatıyorum doktora bu hasta normal hasta değil ne yazmışlar bir bakın diyo ben zaten normalim demedim 😂 ama özgür hoca veya Atakan hocaya denk gelmek isterdim. Özgür hocaya ben birsey sormuştum cok güzel yaklaşmıştı🥹 zaten özgür hoca Atakan hoca Ertuğrul hoca yakın arkadaş bildiğim kadarıyla 😂