saziment unix Doktorumla frekansım tutmadı diyelim evhamlı stresli bir insanım beni sakinleştirmek yerine daha da endişelenmeme sebep oldu iyi geçen hamilelikte stres ve ihtimaller beni çok yordu. Gelişimi geri dendi devlet doktoruna gittim normal dendi karmakarışık şeyler yaşandı açıkçası isim vermeme gerek yok zaten 2-3 doktor var orda ben tercih etmem bir daha yarın ya da çarşamba doğum yapacağım kurtulmak derdindeyim açıkçası hem bebek hemde ben sağlıklı olayım yeter
unix saziment evett bir doktor var evhamlı kapalı mı açıkmı peki doktor ipucu verseniz 😅 doktor değiştiremiyormusunx bana değiştireblrsinz demişlerdi
saziment unix ya bugün ya çarşamba doğum yapacağım 😅 benim iş bitti artık bacım ama 2.gebelik olursa tercih etmeyeceğim
Yarendamla senaln Medikalpark keçiören hastahanesinde Mine Gültekin Çalık hocaya takipliyim. Özge hocaya da detaylı ultrason yaptırdım. Kendi hocam da Özge hocada çok ilgili ve pozitifler. Ben hastahaneden de memnun kaldım. Hastahanenin kendi doğum paketini aldım.
DenizZeynepmom senaln ben Alife Hastanesi’nden aldım 70 bin TL lala isgondorava şuanlık memnunum ilerleyen tarihlerde memnun kalmazsam değişim yapabilirsiniz demişlerdi doktor olarak
zzerdem senaln Lokmam hekim akay hastanesi Könül Mürsel Hocaya nerdeyse 5-6 yıldır gidiyorum İnsanlığı, hekimliği , iletişimi mükemmel Üstelik hastane temiz, otopark sorunu yok, vale hizmeti ücretsiz Ücrette yardımcı oluyorlar diye biliyorum
Symm senaln ben etlik lokman hekimden doğum paketi aldım öncedende tecrübeli olduğum için doktor kadar hemşirelerde önemli çok memnunum doktorum irade hanım
annesininkuzusu5 semanur0e ben son haftalardayım da dogumu orda düşünüyorum ama hastaneyle ilgili bilgim yok iyimi acaba doktorlarını da bilmiyorum kime gitsem ilk defa gidicem
semanur0e annesininkuzusu5 ben çok memnun kaldım benim doktorum Ebru Biberoğlu bi gidip tanışın isterseniz normalde A life de yaptım 2 doğumumu ama doktorum koruya geçtiği için buraya geldim burdan da memnunum çok şükür sıkıntılı gebelik geçiriyorum çok güzel ilgileniyorlar ☺️
aslptek senaln senaln MedicalPark keçiörende doçent Müjdecan İbanoğluna takipliyim 140bin tl taksit yaptırmıştık geçen gün detaylı ultrason özge yücel doktora göründüm hiç memnun kalmadım aklındaki soruları gidermeyi geç aksine eşimle çok fena gerdi bizi sağlam bebeği down sendromlu teşhisi koydu ama kendi doktorumdan çok memnunum
aslptek senaln senaln MedicalPark keçiörende doçent Müjdecan İbanoğluna takipliyim 140bin tl taksit yaptırmıştık geçen gün detaylı ultrason özge yücel doktora göründüm hiç memnun kalmadım aklındaki soruları gidermeyi geç aksine eşimle çok fena gerdi bizi sağlam bebeği down sendromlu teşhisi koydu ama kendi doktorumdan çok memnunum
annesininkuzusu5 semanur0e inşallah gidip bakacagım sagolun sezeryan olcam ben hemşireler falan ilgilidir inşallah birde müge diye doktor var
semanur0e annesininkuzusu5 ben de sezeryan olacağım ilgililerdir diye düşünüyorum doktoruma güveniyorum o konu da Müge doktoru gördüm hiç gitmedim ama