papatyaseverrrrr anne189 ilk hamileliğim de doğumum Nisan sonuna denk gelmişti 15 günlük olmadan çıktım havalar çok güzeldi çünkü. Bu hamileliğim de de Ekim sonu ama kasım da ablamın kızının düğünü var farklı şehirde yine çıkacağım bana çıkmamak eve kapanmak saçma geliyor bu tarz şeylere inanmıyorum
ozgbk allyslife inşallah bulunduğunuz şehirde yaz geç bitiyordur da bolca yürüyüş yaparsınız miniğiniz ile. :) lohusa süreci çok farklı gerçekten, ne kadar temiz hava, yeni ortam, kalabalık yerler o kadar iyi..
allyslife ozgbk oyyy inşaallah inşaallah🤲🏻 İstanbul’dayım, bir anı bir anına uymayan canım şehrim🤦🏻♀️😂 kesinlikle, temiz hava istek değil ihtiyaç🫠
Zeysel76-05 anne189 kesinlikle çıktım. Çıkmazsam evde durmaktan tek başıma Allah korusun psikolojik olarak iyi olmazdım. 15. Günümde dışarı çıktım 10 dakikalık mesafeleri yürüdüm sadece uzaklaşmadan. En azından hava almak istedim. Kimseyi dinlemedim . İyiki de dinlememisim. Sezaryen doğum yapmıştım
Suyusevmeyensusamuru anne189 prematüre doğdu hastaneden çıktıktan sonra hiç evde durmadım market gitsem götürdüm gezmeye gitsem götürdüm şehir değiştirdim yurt dışına çıktım hiç durmadım desem doğru olur ☺️
gamzeakarsu17 anne189 gücün ve keyfin varsa istediğin gün gidebilşrsin bana gitme diyen olmadı ama zaten gezme isteyecek durumda değildim ilk ay kontrolunden sonra eşimin yanına dükkana gittik 1 saat.sonra 40 çıktı kutlaması kafeye gittik bahane.sonra 50 günlükken bir düğüne katıldık.2 aylıktan sonra kendim artık bebek arabasıyla keyfi gezmelere çıkardım sezaryen olunca yaz bebeği sıcakta emzirmek işkence dışarda acemisin falan anca o zaman gezmeye başladım.
naranta anne189 su an planim bebek dogduktan duzen oturduktan ve vucudum biraz toparladiktan sonra yani muhtemelen 7.-8. gunden sonra gunde 1 saat bebegi bebek arabasina atip yuruyus yapmak ve bir kahve icip hava almak… eve tikilip kalmak istemiyorum ama tabii zaman gosterecek.
temmuzonbir anne189 henüz doğurmadım ama doğurunca çıkarım takılmam öyle 40 dolsun muhabbetine ben saçma buluyorum hastanede dışarısı gidiliyor
blgmrd anne189 sezeryan olmama rağmen 3. Gün başladık dışarı çıkmaya havalar soğuyana kadar da her gün aralıksız çıktık yaklaşık 3 ay ☺️