nuuuur1998 anne189 bende çıktım 15 günlüktü avm gittim yani çok saçma bence 40 çıkmadan evden çıkılmaz diyenleri anlam veremiyorum ben
ozgbk Kizimda bolca gezdim valla 40ı çıkmadan. 1haftalikti sahile oturmaya gitmiştik, annem hala der kırkını beklemediniz diye :)
allyslife ozgbk ohhh sefanız olmuş içimin yağları eriyor böyle batılları takmayanları görünce seviniyorum😂
daenerystargaryen anne189 Evet. Dışarıda da gezdim, kafeye restauranta yemeğe de gittim. Evde durmak bana hiçbir zaman iyi gelmiyor maalesef.
allyslife anne189 henüz doğurmadım ama yaza denk gelseydi doğumum kesinlikle çıkardım🫠 40 çıkmadan gezilmez/evden çıkılmaz batıllarına takılmıyorum hiç ya
ozgbk allyslife hepimizin sefası olsun :) şimdi ikinci bebeğim ocakta doğacak nasipse, annem diyor bu sefer oturursun artık ama daha kızını tanımamış 😅
allyslife ozgbk ya kış olmasa neler neler yaparız😂😂 benim de eylül sonu, ekim başı doğum inşaallah, dua ediyorum havalar biraz güneşli gitsin sahil havası alalım bebemle🫠
ozgbk allyslife inşallah bulunduğunuz şehirde yaz geç bitiyordur da bolca yürüyüş yaparsınız miniğiniz ile. :) lohusa süreci çok farklı gerçekten, ne kadar temiz hava, yeni ortam, kalabalık yerler o kadar iyi..
Gamze3406 anne189 eve girmedim, oglum bebegimin yogun bakim surecinden dolayi evi otel gibi kullandim neredeyse