emin1333 mom28_ çok şükür cnm hersey yolunda bebenislerim şimdilik gelmeyi düşünmüyorlar buda beni mutlu etti hedefim 32 35 inşallah o günleri görürüm kan uyusmazliğimiz var bugün iğnesini yaptık bakalım ne kadar gidicez
ikizannesiasl mom28_ canım sen yine de iki haftada bir git . İlla doktorunun dediğini yapmak zorunda değilsin ne zaman bir sorun gördün bence git doktoruna benimki de iki haftada bir gel dedi yaklaşık 3 hafta sonra gittim bebekler iyiydi bir sorunum yoktu diye
mom28_ ikizannesiasl görüştüm erkene çekti zaten karnımda sertleşmeye başladı kaç gündür yalancı kasılma mı ne anlamadım
ikizlerlemucadele mom28_ çoklu veya tekli gebeliklerde aynı 32 den sonra 2 haftada bire düşürülüyor kontroller
ikizannesiasl mom28_ inşallah yalancı kasılmadır bebişlerimiz inşşallah 37. 38. Haftaları görür ya bizim de işte en büyük korkumuz erken doğum Rabbim yardımcımız olsun
mom28_ ikizannesiasl amin amin başta 36 yı geçer umudum vardı ama baş aşağı olmaları bide gün günü sertleşme başlaması beni yakın gibi hissettiriyor
mom28_ emin1333 çok şükür inşallah sende sağlıkla kolaylıkla kavuşursun birbirimize hep dua edelim ikiz annelerine ekstra edelim çok zor
fkrts mom28_ başlarda 3 haftada bir daha sonra 2 haftada 1 34 sonrası haftada 2 kere gittm 36+4 tede doğum oldu
mom28_ ikizannesiasl çok korkuyorum Evdede tekim akşama kadar stres olmaya başladım istirahat et dedi bi işte yapamıyorum dışarıda çıkamıyorum mahkum gibi siz kaç haftalıksınız
ikizannesiasl mom28_ 29+2 deyim ben ama ben de genellikle evdeyim benim baştan beri riskliydi o yüzden hep uzanıp duruyorum 😂
mom28_ ikizannesiasl benimde öyle ilk günden kanamalarım vardı 3-4 ay hep evde yattım berbattı durumum her açıdan şimdi yine yatak dedi ya galiba o günler tetiklendi kafamda çok bunaldım stres oldum sanki hemen doğum olacak gibi geliyor uyardı ya korkuya düştüm
ikizannesiasl mom28_ bana da öyle oluyor ilk aylar ben de çok kanadım bir de gebelik şekeri çıktı ufacık bir şeyde tetikleniyorum eşim sakinleştiriyor ama kafamda sürekli senaryo kurup duruyorum
mom28_ ikizannesiasl eşimede kızmaya başladım beni anlamıyorsun diye olayın ciddiyetinin farkında değilsin diye son günlerde o yüklendi duygusallastım
ikizannesiasl mom28_ eşim de arada bana kızıyor kafanda çok kuruyorsun diye ama Allah ondan razı olsun normalde panik atak hastası ama bu süreçte beni çok güzel idare etti yoksa ben üç günde bir kontrole giderdim
mom28_ ikizannesiasl erkekler bu süreçte daha rahat oluyor şimdiye kadar idare etti şimdi gözüme batıyor anlamıyor gibi geliyor son demler ya artık doğum stresi sanırım
ikizannesiasl mom28_ yok canım bizim hormonlar tavan adamlar ne yapsa bize yaranamıyorlar 😂😂 onlar da emin ol ki stresli hem bebek hem biz bence daha zorlanıyor onlar