mom28_ Normalde 3 haftada bir kontrole gidiyordum 2 haftada 1 e düşürmüştü doktorum 32 haftalığım 3 haftaya çıkardı yine anlamadım daha sık olması gerekirken neden daha uzun attı ki sizler kaç haftada bir gidiyorsunuz
emin1333 mom28_ yakınlaştıkca daha yakın tarih vermesi gerekiyor bende baştan beri 2 hafta gidiyorum 28.4 haftaligim erken doğum riskim var gecn pazartesi gittim bugünde yine gidicem daha sıkı takibe al sen yine
umrnanlgn mom28_ 30dan sonra 32de tekrar gittim 34de tekrar gittim 35de de tekrar gittim ve 36+2ye gün verdi doktorumuz , çift yumurta ikizi💓
mom28_ tali15 Allah Allah bizimki çok saçma 2 iken 3 e çıkardı 32 haftadayım daha sık olması gerekmez miydi nts de sancı çıkmadı ondan mı acaba ama 3 hafta uzun süre değil mi bide vajinal akıntın oluyor mu yumurtlama akıntısı gibi yada koyu kıvamlı
mom28_ umrnanlgn bende 2 haftada bir gidiyordum 3 haftaya çıkardı 32 deyim nts de sancı çıkmadı ondan mı risk görmedi ama uzun süre ya bide karnımda sık sık sertleşmeye başladı
tali15 mom28_ sancı çıkmasa da kontrol sıklığını arttırması gerekirdi diye düşünüyorum. Benim de sancım çıkmadı ama 2 hafta sonra bi daha gel dedi 32 de gittim çarşamba günü 34 hafta da tekrar gideceğim. Anlayamadım bende hangi hastaneye gidiyorsunuz peki
umrnanlgn mom28_ evet sıklaşması gerekirdi bende de sancı yok da gebelik şekeri var o yüzden de yakın takip yaptı bana
mom28_ tali15 çok sağolun Allah razı olsun sertleşmeler akşamları oluyor gün içinde bebişlerde çok hareketli sabah pazartesi bi doktorumu arayacagım
mom28_ emin1333 evet evet aradım dönüş bekliyorum rahim agzın kapalı suları iyi demişti sadece baş aşağı dönmüşler demişti ondan mı risk görmedi acaba ama yinede sıkı takip lazım çok bir zaman kalmadı
emin1333 mom28_ iyi maşallah bir sıkıntı yokmuş sağlıkla kucağına alırsın cnm bende bugün gidicem heyecanlıyım inşallah ters bir durum olmaz