Kubraa-1 ozlemalk benimde sadece gaz sancım var başka hiç birşeyim yok kötü düşünmek istemiyorum ama niye belirti yok diye de düşünmekten kendimi alamıyorum 😂
ozlemalk Kubraa-1 hayır çok normal ben hemşireyim bu arada panik yapmayın çokk çok normal ilerde zaten başlayacak bulantı kusmalar 2-3 haftaya
asyacnm ozlemalk merhaba betam çok yükseliyor kese göründü 5mm ama sağ overde de kist dedi bir doktor başka bir doktorda dış gebelik dedi ne yapmam lazım şu an 4+5 10 bin beta
Kubraa-1 ozlemalk teşekkür ederim içimi rahatlattınız, tüp bebek benim ki diğer 3 denemem 1 dış 2 kimyasal oldu o yüzden korkuyorum , bekleyen isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏
diloslili ozlemalk merhaba ben de 4 haftaşığım bugün betam 67. regl gibi kasık ağrılarım oluyor devamlı normal mi acaba
ozlemalk Kubraa-1 Aa öyle mi çok geçmiş olsun o zaman kıymetli bebişimizz 🥳 İnşallah iyi düşünün güzel düşünün hiçbirşey olmaz Allahın izniyle🥹
Kubraa-1 ozlemalk Amin inşallah, Allah razı olsun içimi rahatlattınız , sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
kocakb817gmailcom ozlemalk ilkte 144 cikmidi iki gün sonra 432 çıktı sonra tekrar vermedim kan 5 gün oldu veriyim mi sizce
asyacnm esenaaa esenaaa bulantı kusma 8. Haftadan sonra başlıyormuş kese büyüdükçe herkes yaşamıyormuş
ikcocuk asyacnm kasık ve göğüs ağrısı çok oluyordu 4+0 da beta 1099 çıkmıştı. Bir daha da kan vermedim ama erken döllenme diye düşünüyorum.5+3 deyim bugün. Önünüzde ki hafta kontrole gideceğim 6. Haftadan önce kalp atışı zor duyulur diye bekliyorum. Sağlıkla kolaylıkla anne olmanız dileğiyle 🍀
asyacnm ikcocuk amin inşallah sağlıkla sıhhat ile kucağımıza alırız çünkü bu süreç çok yıprattı beni hep ağlayarak acile gittim içim içimi yedi hep Rabbim rahat sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize 💞
diloslili ozlemalk teşekkür ederimm direkt 5+2 de kontrole gideyim bi daha beta vermeyeyim diyorum olur mu öyle anca kese görülür herhalde