asyacnm Kızlar 4 haftalık şu an betam 111,3 dü iki gün önce dün kan verdim sonuçlar hala çıkmadı bende kusma uyku hali yok sadece ara ara kaşık ağorısı var regl gecikmesi 2. Gün
hamilelikteikincibahar asyacnm çok normal herkes kusma bulantı yaşamıyor üstelik çoğu kişi de bulantılar 7-8 haftalar arası başlıyor henüz çok küçük annesi
bebekisteyen asyacnm ben de canım 4+5 gebeyim İlk günler birazcık bulantım olup ama şu an geçti bende korkmuştum neden geçti diye ama ben normalde de her şeyden midesi bulanan insanım ⅞ inci haftlatfa geliyormuş
senatolgi Kasık ağrısı rahmin büyümesinden dolayı annesi ☺️ minik kendine alan açıyor. Mide bulantısı henüz senin için erken. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kocakb817gmailcom ozlemalk takip için hastaneye başladınız mı acaba 7 haftadan önce kese görünmez diyorlar ama henüz erken mi
kocakb817gmailcom iremeyidogan gitsem mi acaba tedirginim bende ilkde gorunmemisti baya ugrasmistik git gel stres de cabası
kocakb817gmailcom ozlemalk ilkte 144 cikmidi iki gün sonra 432 çıktı sonra tekrar vermedim kan 5 gün oldu veriyim mi sizce
ozlemalk Kubraa-1 hayır 😁 Sadece göğüslerimde hassasiyet var ve alt karnımda bazen gaz oluyor. Sizin var mı?
Kubraa-1 ozlemalk benimde sadece gaz sancım var başka hiç birşeyim yok kötü düşünmek istemiyorum ama niye belirti yok diye de düşünmekten kendimi alamıyorum 😂
busraa_30 asyacnm ben de aynı durumdayım çok erken öğrendim ben ya şuan 4+6 ama bende de hiç bulantı halsizlik herhangi bir değişiklik yok erken diye mi acaba daha önce düşük yaptım biraz stresliyim açıkçası