mirbusra negerekvarrr bunların hepsi ya tutarsa benle aynı gün olup kız da erkek te olan olacaktır elbet sadece şu fazla merakınız 😂
Ezel04 Nzisty bizimki sağolsun göbek deliğimi yerinden çıkarmaya niyetli galiba 😅😅 her tekme atında oraya tekme daha çok atıyor
Ezel04 Nzisty bizimki babası 6 gibi ise gidiyor sağ olsun oda tekme atıp beni uyandırıyor sanki babsının ise gitmesini istemiyor benimde uyumamı istemiyorumuş gibi 😅
dilara51_ ftmakhve ama bende kız hıssediyorum en başından beri erkek gibi dedi 15 haftalıkken ama detaylı var iki haftaya 19.hftamda ozaman daha net belli olur
dilara51_ İkinci gebelik bu birinci erkek ve çok bulantılydı bu öyle olmadığından da kız hıssettm ama bilmiyorum ftmakhve
esin08 dilara51_ ilk çocuk benimde erkek ve 4 ay çok kötüydü şimdi daha çok yeni 5+1 ama hiç bulantı flan yok koku hassasiyeti var kız olur mu acaba bulantısızzz :)))
ftmakhve dilara51_ benmde tam tersi 3. Gebelik ilk ikisi cok rahattı bu baya zorlu geçiyor erkek galiba diye düşünüyordum dr kız dedi
allyslife kalbimdekiminik bir an evvel 37′yi geçelim doğuma yaklaşalım diye utanmasam saniyeleri sayacağjm😂😂😂