Ezel04 Nzisty bizimki sağolsun göbek deliğimi yerinden çıkarmaya niyetli galiba 😅😅 her tekme atında oraya tekme daha çok atıyor
mirbusra negerekvarrr öyle dediyse benimki kız oluyor sayfalarada sordum meraktan çatladim tahminci en büyük sayfa erkek dedi özleme söyleyen kız ama çıkıntı da var gibi dedi bıdaha gidince at ona göre bakalım dedi
mirbusra negerekvarrr bunların hepsi ya tutarsa benle aynı gün olup kız da erkek te olan olacaktır elbet sadece şu fazla merakınız 😂
mervedursunn_ morbid bende 5+3 te öğrendim betam 13 binlerdeydi ertesi gün doktora gittim normal dedi benimde aklıma ilk ikiz mi acaba diye geldi ama değilmiş
harika3838 arya2121 merhaba bende buradan bir arkadaşla tanıştım sat aynı ama benim bebek kız onunki erkek😅
Meral_63 SuEr_Tu1512 yrn gidecem bakalım bacım dün gece rüyamda sarışın 2 erkek çocuk gördüm bi büyük bir küçük küçüğünü kucağıma aldım yanağında ben vardı 🥺🥹 bu sefer çok heyecanlısndim
SuEr_Tu1512 Meral_63 Ahh bacıımmm 🥹🥹 Allahım gönlüne göre versin inşallah Nur topu gibi bi oğlun olsun🙏🙏💙