btlkiirsan cceemmiilleennuurr ay evet bu doktorun ününü gerçekten duydum çünkü her zaten kontrole gittiğimde de doktorun kapısında bir sürü hasta var
cceemmiilleennuurr btlkiirsan 24.haftada gittim ben eve gözüktü şuan da da 34 haftam bitiyor yarın dua edin çok zor bir gebelik yaşıyorum
btlkiirsan cceemmiilleennuurr allahım yardımcımız olsun inşallah bundan sonraki kalan süreç ınsallah çok güzel geçer hersey gönlünüzce olsun 🥰🥰
btlkiirsan cceemmiilleennuurr doğumunuzu devlette yapacak iseniz farabi de yani tekrardan sizinle iletişime geçmek isterim çünkü ben orada yapmak istiyorum ama kötüleyen de var iyi diyen de var o yüzden eğer orada yapacaksanız deneyiminiz paylaşabilir misiniz
cceemmiilleennuurr btlkiirsan ben orda yapacaktım ilk bebeğimde fakat kan değerlerim çok düşük çıktığı için başka hastaneye sevk etmeleri gerekti oyüzden yapmadım prda kartalda yaptım çok memnun kaldım
btlkiirsan cceemmiilleennuurr ikinciyide orada mı düşünüyorsunuz ve soylediginiz hastane özel hastane mi?
cceemmiilleennuurr Hayır özel değil devlet şuan için ne söylenir bilmiyorum nasip o an ne olur bilemem ama fatih hastanesi de olabilir ordanda memnun kalanlar olmuş ama gerçekten bana kartalda bebek gibi baktılar