ikibaloglanannesi btlkiirsan iki doğumumda orada oldu benim sizde memnun kalacaksınız inşallah. Doktorlar çok iyi gerçekten Farabi de.
cceemmiilleennuurr İyidi zaten tek 1 tane doktor var güzel ilgileniyor ben yarım saate yakın kaldım içerde memnun oldum açıkçası
btlkiirsan cceemmiilleennuurr erkek doktor gözüküyor sistemde zaten dediğiniz gibi tek doktor ultrason fotoğrafı falan veriyor mu ya da mı ekranda siyah mıydı bebişiniz çünkü özelde tam böyle ten rengi açık seçik gözü biliyordu
btlkiirsan cceemmiilleennuurr bir de bir şey daha soracağım soracağım eşler içeri girebiliyor mu sordunuzmu hiç
btlkiirsan cceemmiilleennuurr günlerdir Google’da taratıyorum bir yorum falan var mı diye yok en son burası geldi aklıma şükür ki size denk geldim çünkü aklıma çok soru işaretleri vardı bir de MHRS‘de şey yazıyor detaylı USG yapılamamaktadır o da aklım çok karıştırmıştı
btlkiirsan cceemmiilleennuurr neyse artık bebişlerimize özenle bakılsın da babalar girmese de olur😅💕 çok soru sordum biliyorum ama cinsiyet hakkında bir yorum yapıyormu
cceemmiilleennuurr btlkiirsan bende ilk senin gibi düşünüyordum fakat yapılıyor gayet de güzel ilgileniyorlar
cceemmiilleennuurr btlkiirsan evet bana bi kız bi erkek dediler orda net belli oldu hatta hazırlığınızı yapabilirsiniz kızımız geliyor dedi
btlkiirsan cceemmiilleennuurr cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum hayırlısıyla Allah kucağınıza almanizi nasip eder inşallah❤️❤️
cceemmiilleennuurr btlkiirsan rica ederim ne demek Amin inşallah Rabbım sizede hayırlısıyla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah