Sifauzun_2 Hopymomzehra selam canım bizde oğluşumla 20 hafta 6 günlük olduk bugün doktor kontrolümüz vardı 390 gr 25 cm olmuş doktor iyi dedi sen isim bulabildin mi
Sifauzun_2 Hopymomzehra yaaa çok güzelmiş aren ismi ben daha bulamadım yaa kocam biraz kılda bakalım ne olacak 😂
Hopymomzehra Seyyid geçer kuzum ya cinsiyeti öğrenme telaşını hatırla nasıl geçti buda geçecek elbet 🤰🙏hem tadını çıkar ya ben ailede tek hamileydim eltim kıskanıp oda hamile kaldı ilgi bana kalmasın diye düşün naz bile yapamıyorum sayesinde 😂
Hopymomzehra Sifauzun_2 ya valla öyle düşündükte yanına belki kayınbabamin ismini koyarız esin ne istiyorki illa karışacaklar olmaz😂
Hopymomzehra yasemink372 yaa şimdiye kadar mi inşallah hemen geçer artık bende hiç olmadi diye cok kilo aldım ya
Hopymomzehra Yasemincifci ay ne güzel hepimiz paşa bekliyoruz kızlar ağustos erkek eylul kiz ayı oldu sanirim😃
Seyyid Hopymomzehra daha 2 hafta var gün sayıyorum valla 🙁🙁 bide hissetsem bebeğimi daha güzel geçicek ya neyse önemli olan sağlıklı olsun bana yeter
Sifauzun_2 Hopymomzehra sıkıntıda o ya ne desem dalga geçiyor ama kendisinin isim bulduğu yok 😑 son dalga geçişleri oda farkında en sonunda hamileliğin bana verdiği yetkiyle yicem onun dalgasını 😂😬
yasemink372 Hopymomzehra ben yeni yeni alıyorum kilo durduramıyorum kendimi yiyorum bide bulantim olmasa acaba naparim 😊
Hopymomzehra Sifauzun_2 benimde ilk eşim yurtdışında ama işte kaynanmda kalıyorum bende bu yüzden esin yanında olması daha iyi ya nolursa olsun
Hopymomzehra Tazeannevebebegi prenseste var aramızda ne güzel sen kenarda kal benim oğluma alayım seni yoksa burdaki erkek bebeklerin hepsi evde kalacak en son 😂