buketzm 14 haftalığım hala çizgim oluşmadı ilk gebeliğim oğlumda hatırlıyorum sanki 12 haftada net belli oluyordu
anneadayibiri Meral_63 aaAa bilmiyordum benim de çizgi göbek deliğini geçti yukarı kadar boydan boya ve erkek 🤭 ama o çizgi geç çıktı bende öyle hatırlıyorum cinsiyeti öğrendikten sonra çıktı sanki
bsr18_ Meral_63 aaa ilk defa duydum. Böyle şeylere inanmam ama oğlumda tüm şekildeydi çizgi. Şuan kızıma hamileyim yarım şekilde sadece alt tarafta var ben şok😳
zey55 Meral_63 benim bebeğim erkekti yukarıya kadar çizgi oluştu 2 ay önce doğum yaptım hala çizgi kaybolmadı doktorım doğumdan 6 ay sonra kaybolacağını söyledi 🤗
m_e_e Meral_63 ikinci oğluma hamileyim her iki gebelikte de göbek deliğinin hem alt hem üstte çizgi oluştu
-Papatya33 Meral_63 bende ilk gebelikte sadexe göbek aşağısında vardi . İkincisinde göbek üstünde vardi ve cinsiyetini aynı bebeklerin. Hatta ikinci gebelikte çok afife vardi doğumdan sonra belirginlesmisti
sevdasargin Meral_63 benim kız altı göbek deliğine kadar kötüydü sekizinci aya girdik çizgi yukarıda çıktı