parla_03 Meral_63 bu çizgi ne zaman gecer ki ? 1 ay oldu dogum yapalı hala cokk belli hiç degişme yok
beeetul parla_03 zamanla geçiyor canım tamamen ne zaman geçti hatırlamıyorum ama ilk kızımda birkaç ay sürmüştü korkma kalıcı bir şey asla değil
MorKelebek54 Meral_63 ogluma hamileyken cikmisti ve resimdeki gibiydi cizgi de. Suan yine hamileyim ama cikar mi cikmaz mi cikarsa ne kadar uzun olur bilemiuorum
Alara6161 Meral_63 doğruluk payı yok bence çünkü önceki iki hamileliğimde bi oğlum bi kızım var göbek deliğinden aşağıydı hep şuan ki gebeliğim kız hiç çizgi yok ama aşırı tüylenme var karnımda.
Meral_63 Alara6161 Benim göbeğim de çabuk çıkıyor tüyler mecburen jilete alıyorum bacaklarım koltuk altı gittikçe çok çıkıyor
filiz_plbyk Meral_63 cinsiyetimiz kız altta belli belirsiz var üstte de tamamen yukarı kadar yok göbeğimden 1-2 parmak yukarı kadar var gibi belli belirsiz
Alara6161 Meral_63 göbeğine kesinlikle jilet vurma canım doğumdan sonra dökülüyor jiletle alırsan daha çok çıkıyor ve hiç kesilmez ben karnıma dokunmuyorm tüy konusunda
_neslihan__ İlk gebelikte Kızımdada vardı çizgi yukarıya kadar şimdi tekrar var 2. Prenses geliyor yani yukarı çıkıyor gittikçe bu hafta 30+6 haftalık hamileyim şuan
ARYa143 Meral_63 bu teori yanlış 😂 ben ince kalın olarak farklı oluyo diye duymuştum o teori de yanlışmış🤣🤣 ikisinde de göbekten yukarı devam ediyodu, İlk kızımda daha kalındı, bunda daha ince ve daha az belirgin, yani cinsiyetle alakası yok😂😂
Theaydins Meral_63 kızımda yukarı kadar kopkoyu bir çizgi olmuştu şimdi göbek deligimin altında çok hafif bir çizgi ver bebeğim erkek🤷