temmuzonbir bebekisteyen çok sevindim canım ya 💓 hayırlı olsun gözüm aydın olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllahh 💓😘😘
bebekisteyen hyriye00 canım çıktı değerim 159 çok mutluyum sen de rahim filmi çeker çekilmez hamile kalacakmışsın gibi bir his var içimde
hyriye00 bebekisteyen ayyy cnm kendim hamileymişim gibi sevindim çünkü sen çok üzülüyordun çok sevindim inşallah cnö banada dua et
bebekisteyen hyriye00 kız etmez miyim ben kaç gece yatağa ağlayarak girdim bu gece namaza kalkacağım zaten ismin Hayriye sanırım senin ismini de geçireceğim
bebekisteyen temmuzonbir canım sanırım sen bana solgar’ın folik asidini önermiştin doğru mu hatırlıyorum
temmuzonbir bebekisteyen yok canım ben mom vital kullandım onu öneririm çok güzel bir takviye Folik asiti en sağlıklılarından ve zengin içerikli
vanilyalibuse bebekisteyen ayyyyy oleeeyyy 🥹🥹💕💕💕💕 çoookk şükürr, Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🫂💗🎀
umutluanneadayi bebekisteyen ayyy çok sevindim Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah🌸
emine136 bebekisteyen sağlıkla kocağına almayı nasip etsin inşallah canım ekstra naptın bu ay anlatırmısın çok sevindim