mmommy bebekisteyen kendimi gördüm artık eczaneden test almaya utanır internetten sipariş ederdim bu arada bence hamilesin benimde böyle çıkmıştı erken gebelik testinde 🌸
bebekisteyen mmommy çok teşekkür ederim kadınlar olarak ne kadar benzer şeyleri şeyleri yaşıyoruz şimdi bir tane daha yaptım markası duratest pozitif çıktı inanamıyorum
icran vanilyalibuse tesekur ederim beta artışınız nasıldı iki günde bir verdiniz mi acaba ilk kacla ogrendinşz sonra nasıl bi artış oldu
vanilyalibuse icran ne demek 💕 ben bir daha beta vermedim, direkt kese göründü zaten, 1 kez beta verdim onda da söylediğim değerdi 🙏🏻
Helmom @bebekisteyen o test yanıltmaz diye duymuştum. Hayırlısı olsun balım sağlıkla büyüsün inşallah 🥰💖
Bsra74 bebekisteyen kesin var canım benim değerim ilk 44 çıktı bu kadar belli değildi bu marka bana hiç yalanı pozitif vermedi
ozlem_syy bebekisteyen yaa gerçekten mi 🥹 sonunda beklediğimiz haberr 🌸 umarım doğrudur. kaç tane yaptın bu testten🥲
meklc bebekisteyen ay aşkım görünüyor kan verseb daha net çıkar belki maşallah bende şimdi yapıcam bakalım 🥹 bende ne çıkıcak
vanilyalibuse bebekisteyen ayyyyy oleeeyyy 🥹🥹💕💕💕💕 çoookk şükürr, Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🫂💗🎀