nslhnsvvl Yaptığım hiçbir yorumu sizi incitmek adına yapmadım bunu yanlış anlamanızı istemem, sonuçta gebesiniz hassas olabilirsiniz.Saygı duymadığım konu cinsiyet meselesi hakkında feryat figan davranıp deccal gibi davrananlara nazarandı.Size böyle bir yaklaşımda bulunmadım,sadece gözünüzü açmak adına dürüstçe bir yorum yapmak istedim.Çünkü dost acı söyler hesabı..Size burada destek çıksaydım benden iyisi olmazdı sizin için,fakat ben bu düşünceye saygı duyan biri asla olmadım olmayacağım da.Çünkü gelen her şeyin Rabbimden geldiğini biliyorum ve burada bebek bekleyen yıllarca bekleyen nice kadınlarımız vardır,tek istedikleri sadece bir evlatlarının olması ne erkek ne de kız dediklerini göremezsiniz sadece bir evlat isterler..Bu postunuzu gören ve bebek sahibi olmak için didinen veya bebeklerini kaybetmiş anneler okusa eminim ki iç sesleri hepsinin aynı olacak..
Bu yüzden size en başında da demek istediğim sadece hamd edin Allah’ı gücendirmeyin bir damlayı evirip çevirip size can olarak göndermeyi layık görmüş emanetinizi sevgiyle karnınızda taşıyın başka diyecek bir sözüm yok.