Seymatrkay şahsen ben sıkıldım bu postlardan.tamam psikoloji çok farklı birşey asla yadırgadığım ya da anlamadığım bir durum değil ama yeter yani.bu kadar şükürsüzlük fazla değil mi sizce de? Lise arkadaşım 25-26 yaşında evlendi ve 12 yıl çocuğu olmadı. Görmediği tedavi,gitmediği yer kalmadı. Olan bebekler rahimde tutunmadı kimi büyük kimi küçük düştü.hem maddi hem manevi kayıplarını söylemiyorum bile.artık herşeyden vazgeçip buraya kadar dediği anda doğal yolla hamile kaldı 😢 ve Allaha binlerce şükür ki bebeğini sağsalim kucağına aldı.onu anlattığı kadar anladık,ne yaşadıysa hep içinde yaşadı.ben ise 38 yaşımda evlendim ve 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim.hadsiz,kendini bilmez cahillerin ki özellikle bunlar kadınlar oluyor “ayyy bu yaşta evlenen kadının çocuğu mu olur” diye zorbalamaya çalıştığı yaşta bende doğal yolla hamile kaldım.hem Rabbimin bize bunu layık görmesine hem sağlıkla bebeğimize kavuşmayı beklememiz için Allaha ne kadar şükür etsek az olur.Sayımız malesef gittikçe daha da azalıyor.eskiden insanlar kör cahil cinsiyetçi,erkek çocuk düşkünü diyoduk zorbalanıyodu hamileler.şimdi ise kadınlar erken evlenirse koca delisi damgası yiyo geç evlenirse evde kalmış,çocuğu olmaz vs vs diye zorbalanıyo.İnsanlarda Allah korkusu olsa zaten bu kadar dilleri uzamaz.