harika3838 bambitoo_ amin inşallah hepimizin yavrularının olsun🥰 inşallah içinize sinen en güzel ismi en kısa zamanda bulursunuz 🤲🏻💕 Rabbim huylarını bahtlarını güzel eylesin
bambitoo_ zeynepsudekaradeniz Değil mi yaaa kız olsa ismi hazırdı erkek isimlerini bir türlü beğenemiyorum hepsi yaramaz isimlermiş gibi geliyor 🤣
dogantuna zeynepsudekaradeniz ben zaten Progestanı 6.haftamdan beri kullanıyorum lekelenme yaşamıştım başlamıştık düşük riskine karşı hala devam ediyoruz 18 haftalık olduk
esnnz Gunaydin bizde 16 haftalik olduk . Cinsiyetimiz belli oldu isim de de karar verdik cihangir saglikla sihhatle gelmesini diliyoruz 🙏🥰
zeynepsudekaradeniz dogantuna hadi bakalım inşallah bende 21.Haftama kadar dikkat edeceğim detaylı ultrasonda güzel geçer inşallah
harika3838 bambitoo_ inşallah yaa, kendimi anne hayal edemiyorum hala çok garip geliyo😅 daha ben çocukmusum gibi
miniktirtilim zeynepsudekaradeniz 19 hafta olduk ya daha isim falanda düşünmedik Bi zihin dahi almadık planlı sezaryan olacak tahmini 38de alsalar ben yolu yariladim sayılır 😅
gorenler 18 haftadayım ben de. Pilatese gittim dün. Bugün de evde bantta yürüdüm biraz. Ama bikini bölgemde bi uyuşma hissediyorum uzandım. Korku başladı 😬 cinsiyet kız 🌸