zeynepsudekaradeniz Benim ilk hamile olduğum zamanlar 30 Ocak çıkıyordu en son 24 Ocak çıktı bebek büyüdükçe sizde yaşadınız mı
seyda_diablanco zeynepsudekaradeniz evet bebek büyükdükçe gelişimi önde olmasına göre değişiyor her hafta ultrason fotoğrafında farklı bi tarih görüyorum 🤣
harika3838 zeynepsudekaradeniz merhaba benimde 9 Ocak gözüküyor ama bebiş 1- 1.5 hafta arası önde gidiyo ne zaman doğar bilemiyorum😅 sağlıkla gelsinler inşallah😍
zeynepsudekaradeniz seyda_diablanco evet bende çok heyecanlıyım 18 haftalığım doktorum bebeğin eşi plesante aşağıda dedi dinlen hep dedi ilaç içiyorum inşallah yukarı çıkar
herapamuk Saimeeeee ben bu gun cam sakura da gırıcm cok rahat bulablıosn aslınsa normal de benım haftaya cuma dı ama gece uyandm da tesadüf baktm hemen bu gun 13.20 gece randevu buldm ıstanbuldysan sabah 10 gece 12 arası rahat bulursn
Saimeeeee herapamuk perinatoloji yazicsk sadece demi bakıyorum da bakılmaktadır diyor acaba yeşil alanın zamanımı geçti geçen ay açmıştı ama başka nedenden dolayı açmıştı bu ay yeni gidicem doktora
bambitoo_ harika3838 Erkek benimkiii, hayır yaa isim konusu çok zor tam içime sinen bir şey olmadı.🥹 Siz karar verdiniz mi
harika3838 bambitoo_ bizimkinde daha ben hamile kalmadan birkaç ay önce tesadüfen denk geldi çok hoşumuza gitti. Birkaç ay sonra haberi alınca galiba kız bu dedik😅 Sahra olacak inşallah. Eşimle benim adımın birleşimi oluyor🥰
bambitoo_ harika3838 Aaa ne güzelll ismiyle sağlıklı uzun ömrü olsun🌸 Bizim isimlerin birleşiminden güzel bir isim çıkmıyor bakalım daha var umarım bizde buluruz☺️
harika3838 bambitoo_ amin inşallah hepimizin yavrularının olsun🥰 inşallah içinize sinen en güzel ismi en kısa zamanda bulursunuz 🤲🏻💕 Rabbim huylarını bahtlarını güzel eylesin