esmaesms cylnboran04 korkuyorum artık ben ya nefesim gitmiyor akciğer beynime Vaşaha kaç aylık oldun sen
esmaesms cylnboran04 ya Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Ozmana bende göğüs hastalıkları gidin astımın oluşmuş olabilir
cylnboran04 esmaesms astım dediler banada ilaç verdı bır faydası yoktu genel cerahıye Gıttım ilaçlar verdi emzirdiğim için kullanamadım çok kötü yuruyemıyorum
esmaesms cylnboran04 Vala benim var ya ilk aydan beri öyle böyle değil nefes darlığımı ambulans kapıdan gitşmşyor artık düşün halada temizlik ürünü makyaj dır parfüm ufacık koku bile nefesim kesiyor
esmaesms cylnboran04 sen iyi bir doktora tekrar git astım sa sana fısfıs ilaçlar var onu verir alırken rahat okursun.
cylnboran04 esmaesms bebekten önce yoktu ben hamılelıgımı ogrendım başladı taki doğuma kadar herkez dedi belki bebekten kaynaklı doğumdan sonra duzelır doğum yaptım yok aynı
esmaesms cylnboran04 ben gitim iki defa astımın yok diyor ama ilk aydan beri Allah seni inandırsın yemek yiyordum boguluyur dum yemin ederim dün gece dahi de öyleydim Afedrsin eşimle ilişye giremiyorum nefesim gidiyor