papatya605_ Hanımlar hayırlı akşamlar, 5 haftalık gebeyim sizce bu nefes darlığı neden olabilir ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım.
Sibel_10 papatya605_ merhaba bende de var sanki jefesim yetmiyor gibi bende iki aylk gebeyim ama butn hamileliklerimdr oluyor
delalinannesi papatya605_ benim tansiyonum düşüyor düşünce nefesim daralıyor ordan anlıyorum isterseniz tansiyonunuzu kontrol edin öyle olunca ama tabii ki doktorunuza da bu konuyu danışın
esmaesms papatya605_ ben ilk hamile kalınca öyle oldum yemek yerken tıknıyordum bogluyırum sanki suan 7 aylık olacam daha beter olmuşum 🥹
Sibel_10 papatya605_ ilerleyen haftalarda biraz duzeliyor bu defa da doguma dogru oldugu icin tekrar aynisi oluyor dogumdan sonra rahatliyorum ama rabbim sizede yardimci olsun
papatya605_ Sibel_10 aminn Allah razı olsun sadece neyden kaynaklanıyor onu bilemiyorum çünkü henüz ilk dönemler Allah herkesin yardımcısı olsun sizinde inşaallah 🙏🏻
Sibel_10 papatya605_ hormonlardn kaynakli oldugunu dusunuyorum ben vucut herkeste ayni tepkileri vermiyor bence
esmaesms brcn0 ben ilk aydan beri öyleyim bazen gece uyanıyorum mide üstü baskı yanma var boguluyorum sanki Ki
esmaesms cylnboran04 benimde öyle adım atamıyorum gece uyanıyorum bogulacam sanki gündüz aytı gece ayrı