yaseminis __k anladım canım benim de şekerim var ve 37 haftada bir kaybım var detaylıda doktor 36 veya 37 haftada yatışını yaparız demişti açıkçası sezeryan korkulu rüyam iki doğumum da normal oldu inşallah Buda normal olur
__k yaseminis inşallah normal olur ama sezaryen korkulacak gibi değil. Bende girerken çok korkmuştum gergindim ilk diye bilmiyorum diye ama korktuğum gibi olmadı. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
dobilik yaseminis sizin önceden mi vardı diyabet yoksa gebelikte mi çıktı nasıl oldu ya acaba kaçlarda idi şekeriniz çok korktum ben de şimdi
dobilik yaseminis ben de İnsülin kullanmadım ama dikkat etmeye çalışıyorum ay korktum iyice allahım ya
yaseminis dobilik şu an bende 23 haftalık hamileyim kayıptan dolayı çok korkuyorum her sabah hareket ediyor mu diye uyanıyorum çok kötü bir psikoloji de yim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yaseminis dobilik gebelikte çıktı açıkçası hiç dikkat etmedim 6.7 kilo almıştım zaten kilo almadım gerek yok dikkat etmeye demiştim o yüzden şekerimi de ölçmedim canım
ygzmom alizeysm bende suan araştırmada şeker için yatış verildi siz yatış yaptığınız dönemde kaç günde çıkmıştınız acaba
dobilik ikincikez ay harbiden ya sanki ben de gitseymişim iyi olacakmış gibi daha bu saatten sonra ne yapılır ki
ygzmom ikincikez evet nalesef haftalık takipliyim saten perinatolojide açlık 116 tokluk 182 olunca direk yatırdılar 🫠
ikincikez ygzmom bende gebe diyabet perinatoloji bölümünde takipliyim günde beş keze çıktı insulinim anca anca arada yüksek bu hafta bakiyim ne diycekler umarım her birimiz şu şeker derdinden kurtuluruz benimde 5 yaşında çocuğum var gözüm arkada kalır
dobilik ygzmom ayy benim bir iki kez 182 ve 165 cıktı ay belki de çok riskli şuan benim bugün açlık 103 tokluk 119
mesu09 vinika şeker yükleme testinde tokluğum 200dü. Maalesef tanıyı aldım tıbbi olarak. Açlığım hep iyi geldi. Diyetimede uygun davrandım tabii ki. Herkesin 95 üstü olmak zorunda değil tokluklarda yüksek olduğunda bu tanıyı alabiliyorsunuz 🙂🙂
ygzmom ikincikez benimde 5 kez insülinim🫠 ah inşallah Aminn benimde 4 yaşında oğlum evde ilk defa ayrı kaldık valla kontrole diye geldim yatış birden napcağımı şaşırdım
ikincikez dobilik tokluk öncekiler yüksekmiş sondaki iyi ama sondaki açlığın yüksek bu seferde ama insulinle anca 95 lerde oluyo açlık benim belki de insulinsiz olduğundan
bsnrzdmr dobilik benimde sizin gibi aclik 90-110 arasi degisiyor tokluk da dikkat edersem iyi ama etmezsem 180 i buluyor. Size doktorunuz ne diyor bu durum icin az once biri 180 icin hastaneye yatirdilar demis korktum bende simdi
dobilik ikincikez işte açlık 103 105 109 çıkıyor genel de tokluk dıkkat etmezsem yüksek çıkıyor edınce düşüyor