BKZ gencannee_ normal acil ama burası küçük bi ilçe hastanesinden de bişe çıkmaz sıvı takviyesi verdi serum yolladı
gencannee_ BKZ kadın doğum aciline görün aşko ne olur ne olmaz sıvı kaybetmemen lazım bebişte büyüktü senin
annekiz6141 BKZ hastaneye gıt vücud su kaybeder valla ben mahvoldum ya 😏🤦♀️ bide zor kusan birisiyim canavar gibi kustum valla
annekiz6141 egeemomms kafamı kaldırıcak takaaatim yok patates haslaması yedım bıtane ama sankı yine acıktım ama kalkamıyorum 😞😭
Merve-metin annekiz6141 evet gidecem şimdi işten çıktım eve geçeyim eşim gelsin gideyim bi serum bişey taksınlar
annekiz6141 maviiideniz hangı probıyotıgı doktorum yazmadı ama kızıma yazdılar maflor onu mu kullansam ya ama emziriyorum
annekiz6141 Merve-metin cok kotu gerçekten bende bide 2 aylık bebe var bensiz asla durmuyor 🤦♀️ ölüyorum yorgunluktan..
Merve-metin annekiz6141 çok geçmiş olsun 💐 valla benim oğlum 19 aylık sürekli peşinde koşmak istiyor asla yerinde durmuyor serum taktırdım da kendime geldim biraz
annekiz6141 annebebekk52 çok sağol kuzum uzun sürdü mu? 2 aylık bebegım var 😞 + 3 buçuk yasında var onu babannesı aldı gelıp aç kalıyordu yavrum evde aç değilim anne dıyordu da hıc bırsey hazırlamadım kusagıma 😞 bebegımde sürekli aglak kucak delısı..