BKZ annekiz6141 salgın mıymış ben de iki gündür ishalim su gibi bulantı bi kere oldu nasıl çözeceğiz bu işi
ikincikezmerhabaa elisamommy aaa salgın mı varmış bende de üç gündür bulantı var ishal de geçen haftadan beri vardı yeni yeni geçiyor eşim de millet ilk hafta bulanır sen sonlarda bulanmaya başladın diyodu 🤦🏼♀️ 33+5 teyiz demek ben de salgına yakalanmışım
annekiz6141 BKZ hastaneye gıt vücud su kaybeder valla ben mahvoldum ya 😏🤦♀️ bide zor kusan birisiyim canavar gibi kustum valla
gencannee_ BKZ acile gittim balım serum verdiler iyiyim sadece burnum tıkalı sesim gitmiş oda geçer inşallah
annekiz6141 egeemomms kafamı kaldırıcak takaaatim yok patates haslaması yedım bıtane ama sankı yine acıktım ama kalkamıyorum 😞😭
Merve-metin annekiz6141 sanırım bende bugün yakalandım salgına sabahtan beri istifra ediyorum mideme ne girse çıkıyor 😢😢 hiç halim kalmadı öğürmekten çıkarmaktan nasıl geçecek bu yaaa
kubra00__ annekiz6141 Bende aynı ishal kusma acile gittim serum parol bugün daha iyiyim doktor da salgın var demişti
BKZ gencannee_ bilmiyorum ki su bile içemiyorum midem bulanıyor kusma yok ama ishal su gibi ve çok sık ilaç da vermedi
annekiz6141 maviiideniz hangı probıyotıgı doktorum yazmadı ama kızıma yazdılar maflor onu mu kullansam ya ama emziriyorum
BKZ gencannee_ normal acil ama burası küçük bi ilçe hastanesinden de bişe çıkmaz sıvı takviyesi verdi serum yolladı