eeffkk zuzu_59 kadin doğumcunuz vakti geldiğinde yeşil alan açar o zaman alınabiliyor perinatolojiden randevu anladığım kadarıyla. Belki sizin henüz vakti gelmediği için çıkmıyordur
subat12 zuzu_59 yumurta yemekten bebek nasıl çıkacak merak ediyorum vitamin olsun diye yumurta yiyorum ama içimden civciv çıkacak gibi
eeffkk zuzu_59 inşallah bulursunuz vakti geldiğinde bende tarih yaklaştığında bakmaya başlayacağım ama zor bulunuyormuş Muratlı hastanesine falan da bakabilirsiniz isterseniz benim bir arkadaş ordan bulmuştu
eeffkk zuzu_59 aa halla halla. Yeşil alan açılınca istenilen hastaneden alınabiliyor diye biliyorum ben ama bir soruşturalım
zuzu_59 eeffkk kendi doktoru yapmış olabilir belki yoksa orada bölüm yok. Tekirdağ şehir hastanesi dışında bir hastanede o bölüm yok
ayseak_ zuzu_59 doktorum yumurta yememi istiyordu ben ilk haftalar yedim ama sonra kokusuna dahi tahammül edemiyordum ikinci tirımestra gitmemle beraber yumurtayı menemen veya kaşarlı fln yapıp yiyorum yanında tam buğday ekmeğiyle
ayseak_ zuzu_59 ay bende ben et de yiyemiyorum tavuğu hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum mesela kokusuna bile tahammülüm yok
blnmyld zuzu_59 Canım kaşarlı, peynirli gözleme, krep, pancake, yumurta, kefir, yeşil biber, menemen gibi gibi
zuzu_59 blnmyld teşekkür ederim ama şu an bana hepsi aynı şeymiş gibi geliyor, sanki hep aynı şeyi yiyiyormuşum gibi :( midem bulanmaya başladı tekrardan