pimpirikliana eceeokr son adet tarihiniz 13 Ağustos ise şuan yumurtlama dönemi oluyor gibi erken mi yumurtladınız ki 🤔
eceeokr pimpirikliana ya bilmiyorum beta 70 cıktı 13 nde regl oldum 3-4 sürdü ama cok ciddi dolu dolu olmadım
eceeokr zynprkc amin inşallah şeker hastasıyım , oglumdan sonra kızım olmuştu erken dogdu 10saat yaşayabildi
Yazmelegi_ eceeokr aslında o koruma yöntemi değil bacım da. Biraz da nasip olacağı varmış olmuş diyelim. Sağ salim kucağına al inşallah ❤️
temmuzonbir eceeokr 5.5 yıl geri çekilmeyle korunduk çok şükür bi kaza olmadı 😂 korunmayı bıraktık 2.5 ay sonra gebe kaldım 😀 nasip işleri biraz bunlar olacağı varmış sağlıkla gelsin büyüsün inşAllah
temmuzonbir eceeokr nasibi varmış bu dü yada canım bi kızın olur inşAllah bir kız bir oğlan kapatırsınız bu defteri 😀
Elya611 eceeokr Geri çekilme korunma yöntemi değil malesef 40kım çıktıktan sonra regli oluyordum oğlum 3 aylıkken hamile olduğumu regli olduğum halde öğrendim şuan 38+5 hamileyim doğumu bekliyorum😊
nisan_g yarencan11 hapla hamile kalanlar kervanına bende katıldım maalesef siz hangi hapı kullanıyordunuz