eceeokr Geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk , ve son regl tarihim 13 ağustos 2 gündür arada peçeteye silince pembemsi leke geldi , tabi hamilelikten şüphe duymuyordumm taaki dün acile gittiğimde beta 70 çıktı eşimde bende şokkkk
e_kardelenn eceeokr geri çekilmeyi çoğu sağlık uzmanı bi korunma yöntemi olarak görmüyor genelde, hayırlı olsun diyelim 😀
gunebakann eceeokr 6 yıldır eşimle bizde aynı şekilde korunuyoruz henüz bir şey olmadı,ama bu aydan bende şüpheliyim😅
Saimeeeee eceeokr kaç sene bu şekilde korundunuz Uzmanlar bir yıl bu sekilde korunmanın gebelik ihtimali yükseltiyor diyor
mucizem_11 eceeokr korunma yöntemi değil aslında sadece halk arasında böyle sanılıyor 🤭 hayırlı olsun 🥰
emosunanasi eceeokr benimde bir oğlum var iki aydır gecikmelerim oluyor adetimde. Yusuf Yusuf oluyorum resmen ve bizde geri çekilmeyle korunuyoruz. Böyle şeyler okudukça tansiyonun düşüyor başka şeylerle korunöalıyım artık doğum kontrol hapı filan alacağım
zynprkc eceeokr Geri çekilme bir korunma yöntemi değil 3 yılda geçse 10 yılda geçse daha sekenini duymadım kadın erkek sağlıklıysa muhakkak gebelik oluyor. Genelde korunuyorduk ama gebe kaldım diyenlerin çoğu geri çekilme yöntemi kullanıyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
eceeokr zynprkc amin inşallah şeker hastasıyım , oglumdan sonra kızım olmuştu erken dogdu 10saat yaşayabildi
nisan_g yarencan11 hapla hamile kalanlar kervanına bende katıldım maalesef siz hangi hapı kullanıyordunuz
orhismommmmmm eceeokr geri çekilme bi korunma i yöntemi değil malesef ben dkh kondomla boşa mı korunuyorum kksjs
papatyaseverrrrr eceeokr cnm benim de 4 yaşında bir oğlum var 4 yıldır öyle korunuyorduk sonra ikinci olsun diye karar verdik korunmayı bıraktık hemen hamile kaldım 30. Haftandayım doğum yaptıktan sonra nasıl korunacağımı bilmiyorum. Spiral bile güvenli gelmiyor Çünkü hep ikinci sonuçta olursa olur kafasındaydık🤣