Kiraz53 Fatmanur_0416 Bir an olsun düşünmedim Ben her zaman seni seçtim, yâr Yüreğimde hayallerin Benden öte sevdan var 😍😍😍
Kiraz53 Fatmanur_0416 yaa benim listem harikadır 😍😍 Ama yine sen dön bir bak Ne hâldeyim, düştüm, yerlerdeyim Görmezsin, sende kaldım ben BUDA VAR 😍
Fatmanur_0416 Kiraz53 bu bayadır dinliyordum bıraktım bu aralar blok3 takılıyorum Kırgınım , sebebi yar flnn
Fatmanur_0416 Kiraz53 bebekle beraber müzik artık yorgunluğumu konuşarak atıyorum 🤣 ona bile halim kalmıyor
Kiraz53 Fatmanur_0416 napıyosun mesela 😍 3 yas oğlumla dinleyip oynuyoruz yemek yedirirken ağzını açsın diye mecbur şarkı açıyorum
Kiraz53 Fatmanur_0416 yani evet oda var tabi benim çocuklarım birlikte takıldığı için pek benimle işleri yok
Kiraz53 Fatmanur_0416 İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsettim adını 😍😍 düğün şarkımdan bir parça buda
Fatmanur_0416 Kiraz53 ha yok ben diyorum nerden tanıdık geliyor 🤣 küçükken derdim düğün şarkım olsun başka seçtim