Kiraz53 Fatmanur_0416 Yine de seveceğim Aldandım bir yâra Onsuz öleceğim 😍😍😍 yeni şarkı ile karşındayım
Fatmanur_0416 Kiraz53 senin kapatma tuşun yok mu 🤣🤣🤣 şarkı severim pek dinleyemiyorum ondan mı burdasın kız sen 🤣🤣🤣🤨
Fatmanur_0416 Kiraz53 belli oluyor 🤣🤣🤣 ah ah normalde tvde gece gündüz şarkı varken geldiğimiz hale bak 🤣 Allah’tan kızıma da dinletiyorum arada onun da duyduğunda ağlamayı kesip güldüğü bir şarkı var genelde evde o açıktır 🤣
Fatmanur_0416 Kiraz53 kız hep değil ya ama çoğunluk TV ondandır izlemez oynar ama o şarkıların çalması lazım zaten yerinde duran bebek değil 🧿 ama ses gidince tek kalınca ağlar
Kiraz53 Fatmanur_0416 Kabul et sonu yoktu bir gün ayrılacaktık Kaderin kucağında belki bir oyuncaktık Kabul et suçunu senin de var hataların Çalmıştı kapıyı o hain, zalim ayrılık 😍 bak buda var hakan altundan bu
Kiraz53 Fatmanur_0416 Nasıl özledim inan bilsen Bitmiş anladım gözlerinden Bana eskisi gibi bakmıyor. Son resmin kaldı bak elimde Yaktım ben seni yüreğimde Gel şimdi söndür hadi.😍😍😍 onur bayraktar