rumidmr bebeksibiri sanki bana da az geldi doktorum bi şey demedi güzel kilosu dedi haftasına göre dedi 2700 diyebiliriz dedi ama sanki alan artık daraldığı için doğru ölçüm yapamıyor gibi
kardiasell behiyearslan hiç birşey yiyemiyorum kusmaktan mıde bulantısı ndan ben de bu kadar olacağını beklemiyordum
allyslife ee77 kilosu normaldir ama belki boy ölçümleri kısadır, onun için demiştir. Minyon diyince zayıf demiş olmuyor aslında
gulaktass1 rumidmr Bugün 36. Haftaya girdim 3.700 dedi kilosuna hatta erkenden giricem doğuma öyle gözüküyor 1 hafta sonra falan
sadeceanonim 35+3 haftalik 50 cm boyu 3069 kilosuydu. Suan 36+1 olduk bakalim daha ne kadar alacak vajinal doğumdan ayrılmazsak sevineceğim 🫣
bademselvi 35+5te 2865 grdı. Şu an 37 haftalığım kontrolüm 2 hafta sonra, o zaman göreceğiz güncelini
beneklikartal rumidmr yaa güle güle büyüt canım bebeğini normal mi oldu sezeryan mı doğum çantana kendin için neler koydun ben bebeğin herşeyini hazırladım ama kendime sadece çorap koydum
rumidmr beneklikartal Teşekkür ederim canım normal doğum yaptım kendim için iki tane ikili pijama takımı lohusa kilodu atlet çorap Depent koymuştum ama dikişli olunca hasta bezi Depent rahatsız ediyor ped daha mantıklı oluyor rahat bi terlik göğüs ucu kremi
beneklikartal rumidmr teşekkür ederim bu kadar yeterli oldu mu benim evim yakın ama eksikten korkuyorum
rumidmr beneklikartal yeterli inanın bi gün kalmama rağmen sadece üçlü lohusa takımımı giydim diğerleri temiz çıktım