bebeksibiri rumidmr vallahi gelişimi normal dedi canım ne ileri ne geri dedi bilmiyorum ki iki haftada da 300 gr aldı bana da az gibi geldi bilmiyorum
yeliz1923 hurmetliecem Benim de aynı şekilde ama ben boyunu çarpamadım yanlış çıkıyor siz nasıl hesaplıyorsunuz
caaaanaaann rumidmr bende 35 +3 günlük hamileyim ama kontrolüm haftaya yani 36 haftalık olunca en son 33 haftalıkken gittim 2380 grm di bakalım ne kadar oldu bebişim umarım herşey yolundadır sağlıkla kalın 🥰
ee77 rumidmr ben de bugun kontrole gittim 35+2 , kg 2650 dedi ama biraz minyon olacak gibi dedi doktor. Dogumuma 4 haftaya yakin var dusunuyorum da haftalik en az 200 gr alsa bile 3 bucuga yakin oluyo, doktor neden oyle dedi anlayamadim.
allyslife ee77 kilosu normaldir ama belki boy ölçümleri kısadır, onun için demiştir. Minyon diyince zayıf demiş olmuyor aslında
rumidmr bebeksibiri sanki bana da az geldi doktorum bi şey demedi güzel kilosu dedi haftasına göre dedi 2700 diyebiliriz dedi ama sanki alan artık daraldığı için doğru ölçüm yapamıyor gibi